Українці ВЖЕ в Канаді 2.0. Адаптація
-
А есть такие ,кто возвращается из Канады, назад на родину?!.
-
Добрый день. Подскажите, кто-то может сталкивался. У ребёнка закончился загранпаспорт, подали только документы на новый, сказали 3-4 месяца. Документы от ребёнка подаем свидетельство о рождении, я так понимаю что дадут электронную визу. Сложно потом вклеить будет в паспорт новый ребёнка в Канаде уже? Пустят ли на самолёт со свидетельством о рождении и этой электронной визой?
-
Добрий вечір, прошу уваги. Я переселенець з міста Харкова. Довелося поїхати з міста із-за постійного обстрілу які не припиняються ні на день, отже зараз дуже небезпечно там знаходитися. Поїхала сама, оскільки більше у мене нікого немає, немає сім'ї, немає родичів.Прошу вас людей будь ласка допоможіть хоч якоюсь копійкою. Реально зараз мені нема за що купити звичайної їжі. Виплат хватає тільки на оплату житла та малі витрати, роботу просто нереально зараз знайти. Пробачте мене за таке ось прохання, але виходу іншого на жаль у мене просто немає.Буду щаслива будь-якій допомозі від вас, хоч гривні! Нехай кожен вирішує сам чи допомогати мені, Велике спасибі за розуміння! З великою повагою і від щирого сердця - щире спасибі усім людям хто відгукнувся хоч невеликою допомогою в цю скрутну хвилину. Всього вам самого найкращого! Віримо в перемогу нашої України! Хай береже Вас Бог!!!