Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я б так не сказала, що Мега проблема. Треба просто пошукати свій. Ціни різні зараз 500$ від суми плате провінція. То спокійно можно знайти за 1000$ і платити 500$
-
Це Ванкувер. Район Кітсілано
-
Я шукала сад за моїм районом. Виписала всі имейли садочків біля мене і писала всім. Де хто казали, що не а місця. Але десь 5 садочків відповіли що місце є. У двох з них ціна була 1000$
-
Можете написати мені в особисті. Я розповім як шукала
-
Привіт усім , підкажіть якщо діти вписані у паспорт матері то можуть виникати якісь проблеми к Канаді ?
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300 гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 14-15 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допожіть
-
Доброго дня! Планую переїзд до Ванкувера з донькою, мені 40 років доньці 16. Англійську мову не знаємо але в процесі вивчення. Я з міста Чернівці ,працюю закрійником весільних суконь. Була власником майстерні по ремонту одягу 10 років. Також працювала ОТК, технологом швейних виробів. Планую переліт середина березня. Шукаю родину хто зміг би прийняти нас на пару тижнів поки не влаштуюсь на роботу і зможу самостійно орендувати житло. Я без шкідливих звичок, тварин немає. Буду дуже вам вдячна за допомогу.Слава Україні!
-
На когда вам нужно и откуда?