Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
——I'm looking to hire an virtual administrative assistant. Here is the job description.with immediate effect, I'm willing to hire ASAP. Mon-Fri Job type : full time/part time Remote (Emails &Data entry) Payment $600 weekly Benefits: Health insurance Vision insurance Paid Kindly message me if you are interested or if you know of any qualified candidates,
-
Добрий вечiр. Пiдкажiть будьласка свiй досвiд подорожi нещодавно хто летiв транзитом через Лондон, з Германii чи Польщi...як отримати транзитну вiзу: що робити, куди бiгти, скiдьки займаэ часу та грошей. ( якщо трба вiдбитки пальцiв, то чи всiм чи э звiльненi за вiком(74роки) Дуже дякую.
-
Как повезет, если достаточно свободных номер да, многим отказали. И много кто писал в чатах, что сидят в аэропорту уже 12 часов, а кто с детьми за 10 мин оформляли отель
-
Привіт! Є питання, чи може хтось порадити хорошого адвоката, що розуміється на CUAET і окремо на законах BC?
-
Привіт, таке питання. Мені сказали, що я маю декларувати в податковій аліменти, які мені надходять на приват. Показувати їх як додатковий дохід... Хто може підказати, чи це так?
-
Дякую
-
А як вони будуть оподатковуватись? Ці гроші залишаються в Україні ( батьки, утримання будинку і т д)
-
Я правильно понимаю, из них мне нужно платить налог в Канаде?
-
2bedroom, и цена за всё Кондо Так написано