Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Наші круті волонтери знов вилетіли до Німеччини, щоб передати допомогу ЗСУ. Гарного польоту! Пишаємося вами!
-
Всім привіт. Чи не планується якогось мітингу 24 лютого у Ванкувері, часом?
-
Дякую !
-
Kuznietsova
-
Надія
-
Ванкувер - одне з найпрекрасніших міст світу. Та їхати варто як маєте високий рівень володіння мовою , багато грошей та актуальну професію. Також важливо мати чітке розуміння , що подальший процес еміграції, як він входить у плани, буде дуже непростим. Житло досить дороге та знайти його важко. Не маєте ілюзій відносно цих речей маєте вдосталь здоров‘я та мотивації - бажаю успіху
-
Скористайтесь пошуком за словом «Ванкувер», досить багато вже обговорювали
-
На моє стійке переконання - Ванкувер найгірше місце для старту у Канаді. Я див в інших місцях Канади і розумію різницю. Ви можете проглянути стрічку, тут буди дуже запеклі суперечки на цю тему. По перше це найдорожче місто Канади з цінами, які не відповідають зарплатам. По друге, і я важаю це найголовнішим, дуже тяжка нміграційна програма. Я всим раджу поїзати в іншу, більш дояльну для новоприбулих провінцію, пройти м’яку адаптацію, отримати там PR і вже потім, як залишиться бажання їхати у Ванкувер. Зі мною багато хто не згоден і га цю тему ми багато сперечались.
-
Так вийшло, що багато хто з тих, хто втік від війни - не мають досвіду імміграції. Проте мають досвід подорожей. І обирають провінцію не як іммігранти, а як туристи. Щоб клімат кращий і краєвиди красиві. Ба більше, багато українців-біженців взагалі ніколи не планували жити в Канаді. Або навіть відвідати її туристом. І тому обирають топову провінцію для того, щоб закохатися в Канаду. Якщо обирати провінцію з легкою імміграцією - можливо ви захочете покинути її до закінчення ворк перміту. Треба визначитися, іммігрант ви чи турист. І поводитися виходячи з цієї догми.