Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всим привіт!🙋♀️ Хтось може знає контакти daycare українського🇺🇦 в Coquitlam, Bernabi ?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка хтось перекидав гроші з картки CIBC на картку приват банку ? Можливо хтось знае як це робити?
-
Я користуюсь moneygram, швидко, зручно, без коміссії
-
Спитайте у Олени, вона знімала студію для різдвяних фотозйомок www.facebook.com/ozaprii?mibextid=LQQJ4d
-
Добрий день. На жаль, ситуація зі студіями дуже сумна. Більшість здає в оренду мінімум на 2 год. І якщо повезе, что можна вкластися до 200$. Вам потрібно шукати фотографа, у якого є власна фотостудія і вкл у вартість послуги
-
На жаль, це ціни Ванкувера. Я сама фотограф і беру за свої послуги від 250$ за год.
-
Я добавила, но там пишет что не прошла подтверждение, но я уже справилась через моно банк )) Спасибо 😉
-
А карта може бути любого банка України чи тільки приват або моно.І карта має бути кредитною чи можна дебітовою дякую
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, якщо подаватися на якість позиції на кухню в кафе/ресторани, на entry level positions, що можна писати в резюме в досвіді, якщо досвіду роботи на кухні немає?)
-
Пишіть усе, щоб зацікавити роботодавця. Ваша головна ціль - отримати запрошення на інтерв’ю, а там розберетеся що до чого. 😉