Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Или европейский счет
-
Подскажите пожалуйста как с CIBC скинуть деньги на моно?
-
Я сам ещё не пробовал, конечно, но у CIBC есть же global transfer и, вроде как я вычитал, без комиссий. Пока не приходилось пользоваться лично, но возможно в скором времени сделаю.
-
Подсказали в другом чате пополнение другое В моно заходите в раздел пополнить карточку и выбираете «с другой карты», вводите данные карты канадской и платеж приходит с минимальной комиссией Удобно и сразу
-
Відкрита вакансія механіка по ремонту автівок після аварій. Просимо контактувати п. Оксану oksanahr@uahelp.ca
-
Дивись у додатку, але там немає України серед переліку стран
-
Намагався на ПЖ кинути грошей, через Глобал трансфер не вийшло
-
Я регулярно донятю їм через SWIFT все працює. Спочатку беруть $6 за переказ, потім їх повертають
-
Я скидаю гроші на українську карточку через бінанс, так ще й вигідніше виходить
-
Через монобанк можливо поповнити картку 1. Заходите в монобанк 2. Вибираємо поповнити картку - Apple Pay 3 . Вказуємо суму в гривнях , вибираємо картку ( канадську ) 4. Гроші надходять швидко і без комісії
-
А Ви перевіряли по якому курсу? Бо у мене курс виходив близько 25
-
Я це знаю
-
Щось це взагалі не дуже . Добрий курс це 29.5-30
-
27.25 был Мне главное что можно скинуть хоть) но если найден другой способ, поделитесь плиз
-
Через binance, купляєш долари за канадський долар, продаєш долар по 40 і виводиш на картку
-
Всім хай, Впевнений що ця інформація знадобиться кожному, хто їде в Канаду (або вже тут). Все конкретно і без води: youtu.be/G-RYpgah4R
-
Всем привет! мб кто-то отправлял из Украины документы в Канаду? если да то подскажите пожалуйста какой почтой и сколько шла доставка?
-
Та це ютуб пранкує, все працює youtu.be/G-RYpgah4RQ
-
Дуже гарне вiдео!
-
Цей лiнк - так) Змiни в тому повiдомленнi на цей
16 Jan 2023, 06:08
10943/23197
about 17 hours ago