Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
-
От цікаво - мій тато в зоні бойових дій і він зі східної України, йому 55, він не військовий і все життя говорив російською, він захищає свою країну, а от Ви сидячи в в Канаді, сієте ворожнечу між людьми, хоча могли так само захищати свій дім
-
-
Тоді робіть щось. А не просто слова. Створіть сервіс, де люди зможуть вивчити або вдосконалювати знання української мови. Вивчати граматику. Приклади діалогов, словник, відео з навчанням. Робіть щось! А не піднімайте хвилю хейту. Тоді всі будуть хотіти вчити українську мову і правильно писати ВНЗ (а не ВУЗ), приїжджати (а не приізжати) і т.ін.
-
Так, мова має значення, але не можна примушувати людину говорити тією чи іншою мовою, людина має сама зрозуміти це А сіяти ворожнечу це не Ок
-
Так , мова має значення . Особливо тут . Особливо в школі . Коли наші російськомовні діти зі сходу , де русня знищує цілі міста , починають дружити в школі з кацапчатами , тільки тому що добре розуміють їх мову . А потім дитина приходить додому і каже - мама это всё нацикі , мне Єгор сказал.
-
Доречі, Анастасия, коли ви вже так справно говорите українською, то може настав часи змінити на Анастасія? :) це я не до..буюсь, просто подумав може ви не звертаєте уваги та звикли, а тут я вам звернув увагу - і ви такі - О, точно, як незручно вийшло, дякую ))
-
Насправді мовні срачі то теж іпсо. Тому що відволікають від основного. Перефразовуючи інтерв'ю Тавра з Азову - в Маріуполі не було мовних срачів, і не було нічого окрім смерті. І якщо росіяни підуть далі, то теж не буде срачів, бо буде тільки смерть. Тому на справді мовне питання важливе, але воно друге.
-
У нас є спільний ворог і на ньому треба сконцентруватися, а не сіяти цей розбрат
-
Я справно говорю українською , я її знаю, не переживайте))😅 Але ж тоді чого ж у Вас просто літера J? Не українською якось😅 може теж зміните