Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую за відповідь 🌹
-
1155 East Broadway, Vancouver, B.C. V5T 4V5 ось їх адреса)
-
Всім привіт! Хтось тут шукає собі стійку для одягу або рисоварку? Стійка уже міцна та досить велика - розмір на картинці. Маю їх дві однакові: ⁃ одну віддаю безкоштовно, але там треба виправити одну металеву деталь (потрібні інструменти накшалт молотка) ⁃ одну продаю за 70. Рисоварка (безкоштовно) об’ємом на 6 чашок рису. Самовивіз з Річмонду.
-
Цими днями в Німеччині відбувається традиційний карнавал, на якому учасники ходи презентують свої сатиричні візки. Ось, як німці бачать кремлівського гобліна
-
Здравствуйте, не могу нигде найти форму для бесплатных кружков в Ричмонде! Поделитесь пожалуйста ссылкой🙏
-
Підкажіть будь ласка. Донька 15 років, хоче підробляти , чи мені треба міняти Visitor Visa на Study permit чи додатково просили воре перміт, чи можливо це зробити в аеропорту . Хто попадав у таку ситуацію. Підкажіть будь ласка
-
Хотілося б взнати си нам просили Work Permit , чи міняти цей Visitor record на Study Permit
-
Так, вона до школи вже ходить , при тому що коли ми прилетіли їй видали Visitor Record , там написано unless authorised , prohibited from engaging in employment in Canada
-
Друзі підскажіть будь ласка, хто летів нещодавно з Європи в Канаду. Arrive Can і eTA, це одне і теж чи різне? Ніби різні речі, і я заплуталася чи обидва потрібні? Так як є віза то eTA не треба отримувати, я правильно розумію?
-
Доброго дня усім💛💙 Уроки англійської мови для дітей та дорослих БУДЬ-ЯКОГО рівня, в тому числі професійна англійська❗️ ✅Досвід успіху ✅ Індивідуальний підхід до кожного ✅ Вміння працювати з дітьми ✅ Новітні педагогічні методики ✅ Сучасні посібники ✅ Будь-яка форма навчання ДІАГНОСТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ БЕЗКОШТОВНО Ціна договірна ЗАЦІКАВЛЮ, ЗАХОПЛЮ, НАВЧУ🇺🇦 Обожнюю дітей❤️ Більше інформації в особисті повідомлення
-
Арів кан це про вакцинацію було, зараз не потрібно. Ета це для тих кому віза не потрібна, українців не стосується, якщо нема іншого громадянства.