Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Может Вы ее только открыли и ещё первый стейтмент не настал даже?
-
В банк ходил, только полгода пару недель назад как открыл счёт, но можно и позвонить в кастомер сервис по телефону на кредитке. Каждые полгода просить повысить лимит - это норма.
-
В идеале тратить с кредитки то, что сразу можешь закинуть - я так и делаю 🙂
-
У каждого по-разному. У меня, например, в районе 15-17 чисел и то я достоверно не знаю, так как варьируется дата.
-
Цікаво, в Ванкувері за таке вже б оштрафували ?😅
-
На початку повномасшабної війни вони розшукували тих хто «російський культурний центр» заляпав www.cbc.ca/amp/1.6374377
-
Привіт друзі 🤚 Ще до приїзду у Канаду я інтенсивно шукав корисну інформацію і було важко знайти щось покрокове і зрозуміле. Я розумію що у новій країні усі звичайні справи стають у рази важкішими. Тому місяць тому я створив Ютуб канал ☺️ Я стараюсь донести інформацію максимально легко і з деталями, навіть у найпростіших справах. Я запрошую вас на свій канал, впевнений що ви знайдете для себе багато чого цікавого ✊ youtube.com/@andyedmontana
-
Юля, хоста краще шукайте в групах в ФБ, там більше шансів знайти. В крайньому випадку, в аеропорту організація САКСЕС зможе надати житло на 2 тижні, якщо буде. Роботу шукайте так само через ФБ. Подивіться курорти такі як Віслер та інші, часто наймають працівників в готелі в ресторани з наданням житла. А взагалі вакансії в ресторани дуже часто з’являються. Все буде добре! Успіхів Вам!
-
Так стейтмент раз в месяц приходит, у Вас только пара недель прошла. Все будет.
-
Paysend