Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я с дебетового пополняю. Как Вы будете это делать - Ваша фантазия :)
-
Доброго дня👋 Хто знає скільки зараз зубні тут беруть? А то цін ніяких на сайтах не пишуть
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, де ви шукали оренду житла? Прилетіли вдвох с мамою вчора, нам дали готель тимчасовий, и шукаємо терміново варіанти. С гори дякую
-
Можете попросити estimate у зручній для Вас клініці. Прайс відрізняється залежно від типу роботи
-
Доброго дня шановні Українці, відгукніться будь ласка ті,хто проживає на Vancouver Island,цікавить у якому місті на острові допомагають новоприбулим у пошуках оренди житла та у пошуках роботи,можливо є Українські діаспори.Буду вдячна за відповіді
-
Є група у фейсбуці
-
Це місто Вікторія на острові Ванкувер
-
Але це Вікторія чи Ванкувер?
-
Я вибачаюсь,тільки приїхали А яка адреса YMCA BC?
-
Дякую
-
Якщо ви у пошуку житла, то дуже рекомендую глянути це відео youtu.be/WucTK_GgEEg Щоб не влетіти на гроші і потім не шкодувати
-
events.eply.com/CPAFinancialLiteracyforUkrainiansEffectivetaxStrategiesFebruary27203370543/virtual.aspx?mc_cid=04bb0e99e7&mc_eid=c50bdf1ed2
-
Міняю українське в.п. на канадське. Провалив практичний тест.Забрали моє посвідчення та дали learner Зараз буду здавати вдруге. Після здачі мені дадуть novice чи g full ?
-
Підкажіть будь ласка, що таке Entry Immigration Code і де його знайти?
-
t.me/newukrainiansvancouver/18130
-
New Westminster? 620 Royal Ave #10, New Westminster, BC V3M 1J2
-
Доброго.. Скажіть будь ласка, хто останнім часом подавав на вклейку до Варшави - як довго чекали паспорт??? Дякую
-
Як з’їхати без штрафу « дивіться у наступному відео» а наступного відео про це нема 😂😂🥲
-
Буде, треба тільки відзняти матеріал На вихідних
-
Привіт) Тут вийшла збірка від українського андреграундного лейблу ОЧІ 100% прибутку йде у фонд Musicians defend Ukraine ochimusicua.bandcamp.com/album/24222-23-v-a-fundraiser-compilation
16 Jan 2023, 06:08
11238/23197
a day ago