Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Може мені так пощастило, здав в Річмонді (молл) з першого разу. Хоча дружина вже 2 рази не здала там. Сильно залежить від інспектора.
-
Всім привіт! Чоловік буде їхати до України і потім назад Туди вилітає 07.03, назад 19.03 Якщо комусь щось треба, не габаритне туди чи назад звертайтесь . Локально буде знаходитись у Одесі та можливо декілька днів у Львові
-
Кому нужно, обращайтесь. Человек реальный и ответственный.
-
Всем привет. Рекомендую человека, по выезду с Украины. Помог, уступил в цене, по этому в знак Благодарности оставлю его контакты. +33 7 53 78 31 47 Телеграмм. Всем Хорошего дня, спасибо за внимание.
-
Привіт, таке питання, комусь Work BC оплачувало курси?
-
Всім привіт. Підскажіть будь ласка, чи хтось має досвід отримання інсуліну тут? Моя бабуся прибула нещодавно та ми ще не встигли оформити їй мсп. Зараз виявилося, що в неї закінчився один з типів інсуліну, тож шукаю можливість добути його вже сьогодні. В аптеках вимагають прескріпшн.
-
Доброго дня! Знаю, що це питання вже декілька раз блукало у чаті і мабудь до моменту коли вже настане квітень точної відповіді не буде. Але може хтось чув якісь останні новини на цю тему. Якщо вже є ухвалена cuaet з work permit, чи будуть пускати у Канаду з можливістю працювати після березня? Дуже дякую за відповідь.
-
Зось останнім часом в цьому плані спостерігається загострення. Рару неділь тому, якийсь йолоп теж погрожував стрибнути з Alex Fraser bridge. Міст перекрили майже на весь день. Здавалося б справа пари секунд, раз і все, ан ні мільйони людей опинились в заторах, тому, що якийсь невротик захотів уваги