Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Сейчас поищу про справку
-
Ну права ваши должны быть точно
-
Що мені з ним робити?
-
Я знайшла,але іоно протерміноване і тільки на українській мові
-
Я відправляв документ в Київ через Meest Express в Листопаді, дійшов десь за 3 тижні
-
Вчора те саме питання задавала на гарячій лінії. Якщо віза видана до кінця березня, то маєте право в'їхати в Канаду до кінця вашої візи, отримати ворк перміт та податися на виплату 3тис.
-
Зрозуміла! Дуже дякую за відповідь!
-
Будьласка підкажіть декларація y AriveCan заповнюється на перший аеропорт прибуття до Канади чи у кінцевому аеропорті маршруту ?
-
Вже відмінили цю вимогу.
-
ArriveCan відмінили ще восени минулого року
-
А якщо мені треба декларацію заповнити?.. чи можу я це зробити онлайн щоб прискорити процес в аеропорті...
-
ЧОЛОВІКАМ (18-60) РОБИМО УСІ НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ👍
-
Віза робоча, такщо навіть після березня повинні дати ворк перміт, одразу по прильоту
-
Що значе до кінця березня?)) Її зазвичай дають на 3 роки
-
Не розумію вашого питання. Віза видається на 3 роки або до кінця дії паспорта. Дівчині відповіла вона мене зрозуміла
-
Або до 31го березня
-
Якщо віза видана на 3 роки, я можу в любий час приїхати і отримати виплату і ворк перміт?
-
🔥ПОТРІБНО ВИЇХАТИ З ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ? МИ ДОПОМОЖЕМО!🔥 З самого початку війни ми допомагаємо чоловікам призовного віку з виїздом. У нас є великий досвід взаємодії з державною митницею, ми знаємо, що потрібно службовцю ДПСУ.🇺🇦 Ми ГАРАНТУЄМО ВАМ ВИЇЗД, якщо Ви не боржник та не у розшуку!
-
Привіт! Напишіть, будь ласка, хто летів через Монреаль. Скільки часу зайняла постановка Ворк Перміт? І яка має бути по часу зупинка між перельотом з Монреаля а Ванкувер, щоб встигнути поставити Ворк Перміт?
-
Але я правильно розумію, я приїду і получу ворк перміт, навіть якщо це буде після 31го березня?
16 Jan 2023, 06:08
11579/23253
about 3 hours ago