Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я вам скину видео и вы по нему всё сделаете . Там делов на 15-20 минут.
-
Допоможете ? Я оплачу
-
Цікава думка, що до анкет , які всі нам приходять.
-
Приєднуйтесь 👾 Створила чат з інформацією для тих, хто хоче почати роботу у Uber eats, або вже там працює Там ви знайдете всю необхідну інформацію яка вам потрібна для початку або прийняття рішення чи варто починати 🙃
-
Мені прийшла така анкета. І знайомим. Так що це не фейк.
-
На електронну пошту, яку реєстрували для отримання візи за cuaet
-
а куди саме має прийти? в IRCC кабінет?
-
Дякую 🙏❤️
-
Друзі всім привіт, вчора з дівчиною прилетіли до Ванкуверу. Порекомендуйте будь ласка місце де можна поміняти долари на канадські долари, по хорошій ціні, та де можна добре не дорого поїсти. Дуже буду вдячний за допомогу)
-
www.instagram.com/p/CpQnVKJPp7X/?igshid=NmE0MzVhZDY= Благодійний розпродаж від BlueYellowArt . Запрошуємо долучитися до доброї справи ! Всі виручені кошти відправляємо на потреби ЗСУ 🇺🇦. Зробіть подарунок собі або знайомим жінкам та дівчатам ❤
-
Де можна здати аналіз крові в Ванкувері ? Можливо ж аналог нашого сінево
-
medimap.ca стане в нагоді
-
Для цього потрапити до лікаря, якщо немає сімейного, то в будь-яку walk-in clinic
-
Не підкажете як можна його отримати? Або можливо є клініки, де воно не потрібно
-
Но там нужно направление
-
Lifelabs
-
Плюс не всі аналізи покриває msp Наприклад, якщо б ви хотіли рівень вітаміну Д перевірити, то цей аналіз платний
-
Ну без скарг навряд дадуть направлення, в залежності від того, що ви хотіли перевірити та хіба що є певні причини перевірити стан здоров‘я Наприклад, скринінгові обстеження за графіком
-
Дякую. Хочу уточнити чи все правильно зрозуміла.Тобто можна просто прийти у walk-in clinic , без конкретних скарг та попросити виписати направлення на аналізи?
-
Привіт чи можна отримати study permit,якщо маєш work permit і працюєш наразі ?чи можливо мати два документи одночасно,якщо в планах є навчатися і працювати ?
16 Jan 2023, 06:08
11633/23247
about an hour ago