Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
@Rogerdonald_Donald 𝗧𝗵𝗲 𝘄𝗼𝗿𝗹𝗱 𝗻𝗲𝗲𝗱 𝘁𝗼 𝗸𝗻𝗼𝘄 𝗮𝗯𝗼𝘂𝘁 @Rogerdonald_Donald 𝗔𝘀 𝗮 𝗺𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗼𝗳 𝗳𝗮𝗰𝘁 𝘁𝗵𝗲𝘆 𝗮𝗿𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗺𝗼𝘀𝘁 𝘁𝗿𝘂𝘀𝘁𝗲𝗱 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝘆 𝗜'𝘃𝗲 𝗰𝗮𝗺𝗲 𝗮𝗰𝗿𝗼𝘀𝘀, 𝗺𝘆 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝘆 𝗮𝗻𝗱 𝗶 𝗲𝗮𝗿𝗻𝗲𝗱 𝗼𝘃𝗲𝗿 $ 13,000 𝘁𝗵𝗶𝘀 week t.me/joinchat/XziqoyfnHOw4Zjhk
-
💎Незвичайний_перукар Авторські стрижки & Фарбування &Кератинове випрямлення волосся & Відновлення ✨Досвід роботи понад 7 років! 🌷🌳Весна💫 Час Відновлення 🥰 😎Пора міняти Імідж😎 ❤Мої Весняні Супер Ціни🍃 🍓 Складне фарбування ✔ Тренд Року: Контуринг у обличчя + Рельєф по довжині 💥3D Ефект ✔ Ідеальний 💎Тотал Блонд =280$ ✔ Мікророзсвітлення = 300 $ ✔ ФарбуванняСивини = 100 $ ✔ AirTouch (400$)& Балаяж & Омбре & Мелірування & Яскраве/Приховане фарбування & Вихід з чорного & Виправлення чужих робіт та багато іншого=300$🌷 Кератин, ботокс -280$+ ✔ Швидше/якісніше/з більш тривалим результатом до 3-6 місяців ✔ Волосся перестає чіплятися/плутатися, а найголовніше ламатися по довжині☝ 🌹 Стрижка -80$ ✔ Стрижки, що не вимагають укладання, які лежать як треба ✄ І я знаю що таке 0,5-1см :) ні 1мм більше!⚡Прибираємо тільки посічені кінчики! Решту виключно відновлюємо ;) 🌹Зроби один раз якісно! І відчуй різницю! ;) 🌏Приймаю у затишному салоні в Порт Муді
-
Є там певні обмеження, треба зайти на сайт і почитати Але в цілому і я, і мої знайомі везли торбинку різних ліків і ці торби навіть не перевіряли
-
Якщо не наркотичні то ніяких проблем
-
Добрый день подскажите пожалуйста где в Ванкувере продаются сим карты ?
-
Добрый. У операторов в сервисных центрах, киосках, либо ещё есть сборные солянки, где сразу несколько разных операторов в одной точке. Просто напишите на картах Гугл интересующий Вас оператор или зайдите на сайт и там уже в адресах/контактах посмотрите.
-
Дякую
-
В великих торгових центрах
-
Всім привіт ✌️ Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом Зроблю вам збалансоване харчування 🍏 Красиві 🍑 та рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
А яку форму заповнювати? Може маєте посилання на цю процедуру відшкодування?
-
Дякую!, буду просити тоді у лікаря
-
Мені дали бланк у медичному центрі вже роздрукований. Посилання не маю, але можу прикрепити фотографію