Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
@KudlenokJuliya
-
Користувалися. Не скам. Прям зараз пишу з інтернета, який проведений через Богдана. Цікавився у майстра, яка мені робила інсталяцію чи можливо що це лівий чувак. Вона сказала, що від лівого чувака хрін би мені вона прийшла проводити інтернет. І тариф він також дав нормальний. Крім того, переход на мібольний Телус також робиться саме так, як він описує, тобто без вашого втручання. Це я також узнавав у техніка, яка проводила інтернет. Хоча я не переходив, бо маю умови на поточному тарифі, які мене влаштовують. Так що, дорогі товариші, Богдан реальна людина, який, не виключається, що дійсно займає позицію головного менеджера. Як висновок - не розводьте зраду і вчіться довіряти людям.
-
Где такое? Ходил пол года назад узнавал за домашний интернет и у shaw мне вышло самое выгодное - 88 с налогами за 500 скорости плачу. 55 и близко никто не предлагал из основных провайдеров 🤷♂️
-
Всім добрий вечір! Я викладала англійську мову в Україні, зараз перебуваю в Канаді) Дуже сумую за викладанням і шукаю декількох учнів, які хотіли б займатися! Заняття будуть індивідуальні, але з часом планую відкрити Speaking Clubs:) Кому цікаво, то пишіть в особисті за подробицями☺️