Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую за відгук. Але ви тільки що додались, та і остання фраза змусила замислитись. Могли б надати якісь докази? Якщо зручно, звісно.
-
Ось ще не розташували нормально
-
Я просто підтвердив що Богдан не скам і надав докази що я також не скам.
-
Але це ваше діло надавати свою інформацію чи ні.
-
Бо я вже реєструвався де тільки можна за останній місяць і моіх даних тільки в загальному доступі немає. Як мабуть і усих хто реєструвався у всіх організаціях які тут є.
-
Не часто, але в даному випадку поділився
-
На це питання вам ніхто не скаже правди, просто у інсайдерів є доступ до того, до чого у аусайдерів немає доступу.
-
55долларів за 300мбіт оптика
-
Як тим менеджерам вдається підключити тариф якого не можу знайти на оф сайті?
-
Где такое? Ходил пол года назад узнавал за домашний интернет и у shaw мне вышло самое выгодное - 88 с налогами за 500 скорости плачу. 55 и близко никто не предлагал из основных провайдеров 🤷♂️
-
Всім добрий вечір! Я викладала англійську мову в Україні, зараз перебуваю в Канаді) Дуже сумую за викладанням і шукаю декількох учнів, які хотіли б займатися! Заняття будуть індивідуальні, але з часом планую відкрити Speaking Clubs:) Кому цікаво, то пишіть в особисті за подробицями☺️
-
Ще один менеджер Telus писав на фб, що актуальні тарифи тільки на оф сайті.
-
У вас краща пропозиція ніж була у мене. Але я замовлав минулого місяця і щось могло змінитися
-
Так-то да. И какой же он тогда официальный? 😂
-
🤷♂️ Мне ещё в прошлом году как-то в волмарте на кассе кредитку успели за 5 минут оформить ни разу не сказав слова credit. Потом задолбадся разбираться и закрывать ее.
-
У мене був досвід розмови з офіційним чуваком з кол-центру. Він напароював сервіси, які мені задарма не потрібні. А потім сказав що в мене є 30 хвилин щоб вирішити, що мати інтернет вчасно. В якщо я подумаю до завтра, то інтернет мені проведуть через 2 тижні після заселення. Оце виглядало як скам.
-
Я не исключаю, что есть внутренние возможности выбрать тариф. Просто как не обжечься и не слить свои данные мошенникам.
-
Я завжди обережний зі скамами, в основному скамери розмовляють на російській. Тут мене відволікло що хлопчина добре вміє українською
-
Выходит вот такой знакомый и такой же реферал у него. Очень сомневаюсь, что в, наверное, крупнейшем провайдер интернет коммуникаций в Канаде на официальной линии вам так менеджер ответит.
-
Ну отак, дзвінок робив я. Ще ц через реферал від знайомого, який є клієнтом Телуса, а значить промахнутися не міг.
16 Jan 2023, 06:08
11761/23228
about an hour ago