Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доктор Віталій Кубацький Українець (з Тернополя) - Clinic IME y Coquitlam.
-
Дякую
-
Доброго дня, друзі, хто знає де можна купити хороший професійний фен? Бо бачу поки що лише щось незрозуміле китайське, а дуже треба🙏
-
Дякую, зараз дивлюсь🙏
-
Дякую, але на Амазоні треба чекати...а мені б швидше) та в руках потримати...
-
#ДОПОМОГА #ЗАХОДИ Дівчата, рада повідомити, що комьюніті центр, де я допомагаю з прескул для наших діточок, почали безкоштовний розмовний клуб для дорослих українок та українців! Доєднатися можна по qr коду (можна зісканувати телефоном з екрану комп'ютера) або написати Lamin: [email protected] / 604.879.8208 ext. 223 Коли? Кожну середу з 1:30 pm - 3 pm Період: з 15 березня по 6 вересня Де? Mount Pleasant Neighbourhood House 800 East Broadway, Vancouver
-
ІММІГРАЦІЯ У ВС - Практичний семінар Імміграція є складним і подекуди не зрозумілим процесом. Як двічі іммігрант, я знаю як важливо знайти відповіді на запитання та структурувати всю інформацію. Даний семінар допоможе отримати практичну інформацію щодо імміграційні системи провінції Британська Колумбія. ПРО ЩО: - Огляд провінційних програм ВС - Основні вимоги та критерії - Підрахунок білів - Симуляція підрахунку балів - Запитання\відповіді ДЛЯ КОГО: Для осіб, які планують розпочати імміграцію в ближчому майбутньому. Інформація буде корисною для осіб, які планують пройти імміграційний шлях самостійно чи за допомогою імміграційного консультанта. Участь: 20$ Реєстрація: www.eventbrite.ca/e/576483576897
-
Щиро запрошую усіх бажаючих.
-
ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{Main Street Renewal} ДЛЯ ДЕТАЛЬНІШИХ ДЕТАЛЕЙ НАДІШЛИТЬ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ