Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую ще раз 🙏🌹
-
Всім привіт , нас 3 жінки в Ванкувері шукаємо житло з 15 березня до 22 березня звичайно за оплату можливо хтось зможе нам допомогти будемо вдячні .
-
Триває збір на турнікети! Долучайтеся. Щоб задонатити не потрібен аккаунт PayPal. Є опція оплати з кредитки. Якщо кожен закине вартість однієї чашки кави ☕ , ми закриємо це збір і турнікети поїдуть рятувати життя. 🪖⛑Нові донати: Anonymous - $10 Anonymous - $20 Anonymous - $20 Anonymous - $50 nataliya dashko - $50 Daria Tykhonova - $255 Anonymous - $20 Anonymous - $50 Iuliia Kuznetsova - $20 Yelena Semenova - $50 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️🧶🧶🧶🧶] Зібрано $2155 з $3500🏁
-
Ой! Вибачте, будь ласка! Я реплаїв до однієї пані. Але дуже цікавить питання. Так получилось, що тепер маю чекінг аккаунт в бмо, де ходить зарплата, але були проблеми з випуском кредитки, і тепер є аккаунт в сібс з кредиткою і чекінг аккаунтом. Тепер думаю чи лишати обидва, і як дорого перекидати грощі між ними
-
Бажано не закривати жодних відкритих рахунків та особливо кредиток. Особливо якщо вони безкоштовні. Бо вони "їсти не просять", а закриття може негативно вплинути на ваш кредитний рейтинг. Для оплати стейтмента по кредитці одного банку з чекінга в іншому вам не потрібно перед цим перекидати гроші з чекінга одного на чекінг іншого. Просто сплачуйте суму стейтменту вошої кредитки в CIBC напряму з чекінга BMO через функцію Bill Payments і вашому Клієнт-банку CIBC. Це безкоштовно.
-
Ще додам інфо. Я месяц назад зарегистрировался в бмо на кредитную карту, соответственно нужен был и чекинг аккаунт. Ждал неделю, потом две, через 4недели начал звонить. Оказалось что они решили рекомендовать меня на secured credit card. Чувак из отделения вообще забил и решил не связываться. Вчера пришел в другое отделени в довнтауне(перед этим в гугле проверил коменты), извинились написали жалобу и переподали на другую unsecured credit card. Все решится скоро. Но теперь у меня аккаунты в двух банках и зарплата ходит в бмо
-
Я ще цим не цікавилась, але буде цікаво послухати. Якщо не важко дайте інформацію в чому вигода тримати більше однієї кредитної карти? В Україні взагалі практично не користувались такими послугами, а тут маємо одну, бо кажуть треба)))
-
Ну, по-перше, це - більша свобода, flexibility. По-друге, вищий сумарний кредитний ліміт. Потім, наприклад, по одній кредитці у вас вже багато витрачено, і скоро закриють період і надішлють стейтмент, який треба (бажано) виплатити протягом 21 доби. А вам наприклад треба щось суттєве купити просто зараз, але ви не зможете виплатити загальну суму за першою кредиткою, якщо додасте покупку до поточного періоду. Тоді ви використовуєте іншу кредитку, в котрої стейтмент період закінчується значно пізніше. Це я приклад, один з можливих сценаріїв. Тако різні кредитки мають різні perks ("плюшки"). Наприклад, моя Visa Infinite від TD надає додаткову страховку на різні речі, а також дає дуже хороший "відкат" (rewards). Але Costco Візу не приймає. Тож там я користуюся MasterCard від RBC. А ще є кредитка від якогось "лівого" банку, якою я користиюсь у Штатах, бо по ній нема ніякіх комісій за конвертацію, а також хороший курс.