Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт✨ вже декілька днів у Ванкувері, шукаю роботу, в Україні працювала у сфері обслуговування тому тут хотіла б також, але поки англійська не сильна😔 можливо є поради куди влаштуватись? Дякую🫶
-
Триває збір на турнікети! Долучайтеся. Щоб задонатити не потрібен аккаунт PayPal. Є опція оплати з кредитки. Якщо кожен закине вартість однієї чашки кави ☕ , ми закриємо це збір і турнікети поїдуть рятувати життя. 🪖⛑Нові донати: Iuliia Goncharenko - $20 Andrii Troian - $20 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️🧶🧶] Зібрано $2670 з $3500🏁
-
Доброго дня Друзі 👋 Надаю послуги з написання Резюме📄 по Канадських 🇨🇦 вимогам , також зразу займаюсь розсилкою вашого резюме по вакантних позиціях працевлаштування . Також допоможу вам відповідями на питання які вас цікавлять стосовно Канади . В мене є свій блог , свій канал а також відгуки людей яким я допоміг . Якщо вас зацікавило пишіть в особисті повідомлення .
-
Термінова тимчасова вакансія на Ресепшен у Річмонді з 15 березня по 17 квітня. 17 доларів на годину. Потрібна впевнена англійська - усна і письмова. Канадський досвід не потрібен, але має бути релевантний адміністративний досвід у будь-якій країні. Всі деталі на емейл [email protected]
-
Привіт Шукаю кімнату з 1го квітня 📍Розглядаю Downtown або North Van Пропонуйте,буду рада вашим повідомленням😉
-
🔥Триває збір на турнікети!🔥 Долучайтеся. Щоб задонатити не потрібен аккаунт PayPal. Є опція оплати з кредитки. Залишилось ще трішки! Хто не донатив - як раз час для п'ятничного донату! 😻Останні кошенятки: Anonymous - $20 Veronika Slipa - $20 Ilona Shuryha - $50 Yuliia Likhtorovych - $30 serhiy rudyuk - $10 Yevhen Krykavliuk - $40 OLEKSANDR POBEREZNICHENKO - $50 Dmytro Likhtorovych - $100 Iuliia Goncharenko - $20 Andrii Troian - $20 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️🧶🧶] Зібрано $2670 з $3500🏁
-
🔥Триває збір на турнікети!🔥 Долучайтеся. Щоб задонатити не потрібен аккаунт PayPal. Є опція оплати з кредитки. Залишилось ще трішки! Хто не донатив - як раз час для п'ятничного донату! 😻Останні кошенятки: Mariya Altamonova - $100 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️🧶🧶] Зібрано $2770 з $3500🏁
-
Дуже дякую усім українцям, які були присутні на сьогоднішній очній тренінг-сесії з користування громадським транспортом у Річмонді. Сподіваюся, інформація, яку ми надали, буде дуже корисною. Усім, в кого не було можливості приєднатися (бо очні сесії, нажаль, роблять тільки для тих хто перші дні знаходиться у готелі), реєструйтеся на онлайн сесію, яка відбудеться наступної п'ятниці о 13:00. Посилання на реєстрацію було опубліковано тут раніше.
-
Доброго дня ,підскажіть будь ласка ,яка ціна стіків HEETS ?
-
Доброго дня не знайшла в закрепах про оренду житла ,може хтось запропонує сайт ?
-
Дякую 🌺
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка які потрібно документи на uber drive і що потрібно знати.
-
Rentfaster, Padmapper, Craigslist
-
Віддаю матрас з основою за 25 доларів. Матрас на пружинах. Розмір 190*96*66 (довжина/ширина/висота). Користувалися 3 місяці. Віддаємо через переїзд. Забирати сьогодні або завтра, в суботу. Краще зранку. West Vancouver. Корзина для білизни у подарунок.
-
🔥Триває збір на турнікети!🔥 Долучайтеся. Щоб задонатити не потрібен аккаунт PayPal. Є опція оплати з кредитки. Залишилось ще трішки! Хто не донатив - як раз час для п'ятничного донату! 😻Останні кошенятки: Anonymous - $20 Anonymous - $1 Anastasiia Mikhno - $100 [☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️🧶] Зібрано $2891 з $3500🏁
-
Привет. Меня зовут Данил , Я специализируюсь на профессиональной видеосъемке. Готов помочь улучшить качество видеоконтента для вас или вашего бизнеса, и завести новых друзей благодаря коллаборациям🎥. Вы можете заглянуть на мою страницу оценив мой стиль, и полюбоваться Beautiful British Columbia. instagram.com/southdanny?igshid=YmMyMTA2M2Y= Заранее благодарю за уделённое время на просмотр…Буду рад сотрудничеству…🎥