Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ну въехать то могут все, пока валидная виза.
-
Я пропустив «5»
-
Ага
-
Подовжили подачу заявок на CUAET до July 15 2023
-
Программисты уже жмут кнопку Update :)
-
Уряд Канади оголосив про продовження CUAET програми: 1. Українці та члени сімей можуть подаватися на візу до 15 Липня 2023 2. Усім хто мають діючі CUAET візи, потрібно вїхати у Канаду до 31 Березня 2024. 3. Можливість продовжити статус перебування по умавах програми для всіх хто перебуває в Канаді до 31 Березня 2024 Усі наявні допомоги продовженні до завершення програми.
-
Ще раз, більш детально - Термін подачі анкет за програмою CUAET продовжено до 15-го липня 2023. - Ті, чиї анкети було одобрено, можуть в'їхати до Канади та податися на додаткові бенефіти (медичне страхування, одноразова фінансова допомога та ін.) до 31-го березня 2024.
-
По второму пункту @C0MM0NSENSE точнее описал: до 31.03.2024 все въехаышие по CUAET могут податься на плюшки программы (выплаты, медицина, английский...), А просто въехать по действующей визе смогут все и после, только на общих основаниях, если не огласят ещё какое продление.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/03/canada-extends-support-for-those-fleeing-russias-illegal-and-unjustifiable-invasion-of-ukraine.html
-
А Ви це якось у офіцера запитували чи як? А то у мене в Калгарі пересадка тільки 2 години можу не встигнути