Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ладно. Продлили и здорово, все разъяснили, подискутировали. Но дом в GVA стоит дорого (особенно который я хочу), так что пора обратно к работе. Всем спасибо :)
-
Уряд Канади оголосив про продовження CUAET програми: 1. Українці та члени сімей можуть подаватися на візу до 15 Липня 2023 2. Усім хто мають діючі CUAET візи, потрібно вїхати у Канаду до 31 Березня 2024 щоб скористатися перевагами прграми. 3. Можливість продовжити статус перебування по умавах програми для всіх хто перебуває в Канаді до 31 Березня 2024 Усі наявні допомоги продовженні до завершення програми. Офіційна інформація та дати: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
Ділюся ще раз з посиланням на офіційну інформацію з датами
-
Ага, и что CUAET - программа беженства и Канада всем украинцам все должна 😅 Да не воспримут читающие чат мое сообщение как правду вместо сарказма 😐
-
Потрібно тільки паспорт новий або продовжити старий?
-
По 3 пункту, тобто якщо я до 31 березня 24 року буду перебувати в Канаді, а віза в мене закінчується в 25 році як і закордонний паспорт, то я зможу зробити нову візу без пр, громадянства і тд?
-
Оо, то може й добре що в мене такий паспорт коротенький був) дякую
-
Хороше запитання. Цей пункт наразі найбільш обговорюється. Цей пункт регулює продовження терміну перебування. В теорії це стосується тих у кого work permit/study permit/ visitor record дійсний менше ніж на 3 роки. В таких випадках можна буде продовжити до вказаного терміну. Віза не є документом який регулює ваш термін перебування. Віза лише дає право з’явитися на кордон. Перебування в країні регулюється статусним документом (work permit/study permit/ visitor record)
-
Ага, я чомусь подумав що з нуля на 3 роки)дякую
-
Давайте я уточню. Наприклад людина приїхала в Канаду і отримала work permit лише на 1 рік до кінця паспорту. Тому є можливість продовжити документ на 2 роки при умові якщо продовжать паспорт. Заявку на продовження work permit можна подати до 31 березня 2024 року.