Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ні. Заявки від українців прибулих по CUAET обробляють в прискореному режимі. Номер MSP вже зазвичай доступний на другий-третій день після подання анкети онлайн. Треба зателефонувати за номером, вказаним на сайті, та отримати свій MSP number. А картка прийде поштою тільки через 6-8 тижнів, але вона не настільки важлива, якщо є номер.
-
Всім привіт , може хтось знає хорошого еміграційного консультанта ?
-
Питання на засипку: скільки в середньому платять за годину роботи парт-тайм? Йду на співбесіду в кафе (підробіток), не знаю що їм казати з приводу оплати
-
Я теж такого шукаю
-
Тоді сьогодні на співбесіді все і дізнаюсь.
-
зазвичай вони вказують в описі роботи скільки ти будеш отримувати
-
робота це не базар. Скільки скажуть стільки скажуть. Спочатку треба показати що ти гарний працівник, а потім вже просити більше
-
А торгуватися можна чи це червоний флаг?
-
Мінімалка 15.65. І тут нажаль не ти кажеш за скільки ти будеш працювати, а твоє майбутнє начальство
-
okimmigrationtocanada.com/about/
-
Since world, только туда писать нужно, дают билеты бесплатно
-
Привіт всім ♥️ чи є тут музеї, локації для українців безкоштовні? Буду вдячна дуже
-
Писати до музею щоб дали квитки? Чи кудись в організацію ?
-
Дякую ❤️
-
Добрий день! Друзі, підскажіть, будь-ласка, на завтра записана на прийом до лікаря і вони потребують PHN? 😢 Де його брать? Уже голова болить від квестів 🤯 Дякую 🙈🙏🏻
-
це номер на картці мед страхування
-
Хто ще не куштував джеркі? Вони в нього найкращі😋😍😋 І ще багато різних смаколиків за посиланням👇👇👇 www.instagram.com/p/CpikvV8v6pe/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Може все ж Science World?
-
PHN (Personal Health Number) = MSP number
-
Скажіть будьласка а як у Ванкувері приходять штрафи за парковку ? Зупинилась і працівник сфотографував номери і щось заповнив на своєму апараті але бумажку не дав . Це мені чекати поштою ?
16 Jan 2023, 06:08
12630/23231
about 17 hours ago