Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
в какой конкретно офис?
-
Нет, с Ворк Пермита не подходит((
-
More information натиснувши що пише?
-
Луганская обл ,но там не бала с 2013 года
-
Хтось може порекомендувати масажиста/масажистку з наших українців? Порт Муді/Кокітлам/Бернабі бажано.
-
и никакие не подходят
-
там нужно 3 символа
-
В самому низу ворк перміта є щось типу IMM і 4 цифри – спробуйте їх
-
IMM не підходить? Тоді сорі🤷♂
-
Just keep it blank
-
Доброго дня. Чи хтось вже ходив до терапевта в walk-in клініку? Мене цікавить не мед осмотичні для робочого дозволу. А саме візит до сімейного лікаря. Розкажіть будь ласка куди ви ходили і як це працює?
-
ААМ
-
Спасибо вам огромное
-
Потрібна людина із знанням української мови. ca.indeed.com/m/viewjob?jk=744953f733d4be8d&from=serp&prevUrl=https%3A%2F%2Fca.indeed.com%2Fm%2Fjobs%3Fq%3Dukrainian%26l%3DCanada%26fromage%3D3%26from%3Dserpso
-
Але звісно , що знання мови обов‘язкове
-
А то я дзвонила в декілька місць В інтернеті написано що walk in , а по факту лише якщо там є мій сімейний лікаря
-
🕊️ Пропонуємо смачні пасочки на замовлення до вашого Великоднього столу 🕊️ По-домашньому і спечені з любов’ю, щоб потішити вас у свята! Вага 600 грам. Два види декору. З родзинками. Забирати у Ванкувері. Звертайтесь за телефоном 778-554-5777 або пишіть у приватні повідомлення. #паска #великдень #пасочки #ванкувер
-
Підкажіть будь ласка назву лікарні чи посилання
-
Я сьогодні була . Записувалась на прийом в вівторок на сьогодні . Вчора вони дзвонили , але я не почула . Сьогодні пішла в призначений час , але мій апоітмент було скасовано . Тож на майбутнє треба знати , що візит підтверджується обов’язково. Але я до лікаря всеодно потрапила , чекала приблизно годину. Прийшла на 13.30 , а потрапила в 14.30.
-
linktr.ee/albina_in_canada?utm_source=linktree_profile_share<sid=2123feed-9962-49d1-8c0d-eaeeb85cdb40&fbclid=PAAaY_1KUfoaZ3Lini3q0XKrxmraQZ0L2ifFHwABmmZ9axcU6CXb6H3O-1hJM
16 Jan 2023, 06:08
12794/23204
about 3 hours ago