Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброго дня! Я би вам дуже радила для початку дізнатись про ціни. В Європі хто опинився з брекетами - підкручував/знімав їх за місцевими прайсами (н.п. 600 евро у Словенії за зняття і виготовлення кап/рітейнерів). Це естетичне лікування, воно не покривається страховками. А в Канаді це буде в рази дорожче.
-
Добрий день. Дружина прилітає завтра в калгарі. Троє дітей + вона вагітна буде в листопаді син. Хочу спросити чи буде якась допомога, чи безкоштовні садки, так як працювати вона не в змозі а я в теркобороні і не можу виїхати. Діти 5,4,2 роки. Сказала що по страховці безкоштовно лікарня та пологи. Цікаво ситуація щодо дитсадків, держдопомоги багатодітним
-
Пошукайте групи Калгарі і Альберти. Допомога і ситуація з дитсадками різна у різних провінціях.
-
А вона сама прилітає? Можливо бабусі.. сестра
-
Добрый день! Будь ласка, пишіть мені в лічку, я спробую Вас зв’язати з людьми котрі в Альберту приїхали у квітні і вже трохи знають що і до чого. В них також є діти. В Альберті дуже гарна комьюніті і вони дуже допоногають одне одному
-
Доброго дня підкажіть будь ласка клініку де дитині 13 років можна зняти брекети. Заздалегідь вдячна 🤗
-
Якщо вам Германії не зайшла,то Канада також може не зайти.
-
Здравствуйте Нам тут нравится Мы тоже жили в Одессе. И тоже не планировали, но здесь по-настоящему хорошо. Чего в Канаде не хватает так это друзей и таких доступных врачей и мед услуг как в Украине. Ещё высокая стоимость аренды в Ванкувере. Это пожалуй главные минусы. В остальном - я совсем не пожалела что именно сюда поехали. Здесь красиво, безопасно, есть возможности для тех кто их ищет, можно на свой вкус выбрать более спокойною жизнь в пригороде или активную в даунтауне Дочка студентка и про это можно забыть - не поняла о чем вы. Вполне можно оформить дочке study permit и податься на учебу в вузе . Их тут много. В некоторых скидки . Но я так поняла что надо регистрироваться уже на 2023 учебный год . Касательно вашей работы не указан уровень английского. Я не специалист сама ещё не трудоустроена но могу посоветовать где спросить Главный вопрос - рента . Потянете или нет . В бейсмент дешевле (полуподвал) но это не каждого устроит. Квартиры не в бейсмент двушки то что я смотрела в пригороде Бернаби стартуют от 1800. Сейчас ещё кроме федеральных 3 тысяч на взрослого и 1500 на ребёнка появилась провинциальная помощь от ВС. Вроде бы пол года. Канада это круто на мой взгляд . Но каждому своё
-
Доброго дня, а де саме потрібна людина і які умови?
-
Доброго дня. Шукаємо квартиру в районі Ленглі, Бернабі, Суррей. Так як в чоловіка робота в Ленглі. Шукаємо вже довгий час. Ми разом з дитиною 5 років. Може хтось ,десь ,щось знає. Велике дякую
-
Здравствуйте. Вы заранее записывались или просто пришли и все ?)