Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Де є чати під'їзду, там вони пофарбовані, з лампочками і з відремонтованим ліфтом. Тому що поганого в самоорганізації?
-
На вихідних Ukraine Harmony Foundation влаштовує захід у Вайт Рок! Може хто давно хотів, але було далеко їхати саме у Ванкувер. www.eventbrite.ca/e/ukraine-easter-benefit-pysanky-making-canvas-painting-and-wreath-making-tickets-601889727377?fbclid=PAAabEgYhnbSnz9itiKGd9tQOyw1VYdSke5e2eCXxNQFQix1nI69dO1DFf_TM
-
ДЯКУЮ!!!💙💛
-
Всім привіт. Може кому треба пеленальний столик разом з матрасом? Безкоштовно
-
Добрый день. Подскажите в ircc есть горячая линия ? Мне нужно по замене ворк пермит а узнать, не могу найти((( sos
-
Большое спасибо
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/tourism-immigration/ukraine/assistance Але майте на увазі, що цю допомогу дають тільки тим, хто у дійсно скрутному становищі: усі гроші витрачені, на рахунках по нулях, роботу знайти не виходить. Оцінюють ситуацію дуже прискіпливо, і допомогу назначають не одразу на декілька місяців наперед, а місяць за місяцем, і кожного разу потрібно звітувати, доказувати свою ситуацію. Суму теж назначають в залежності від ситуації. Принаймні це те, що я чув від багатьох, хто звертався за цією допомогою.
-
Доброго дня підкажіть може хтось знає ссилки для пошуку житла та роботи буду дуже вдячна
-
Олено, забирти в Кокітламі
-
А де забирати?
-
Дякую, я постараюсь сьогодні-завтра Вам написати
-
Так, потримаємо деякий час)
-
Можете будь-ласка поки притримати для мене, я знайомій перешлю. Вона на днях має народжувати, не знаю чи вже знайшла собі столик пеленальний. Добре?