Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Где их найти?
-
⚡Шановні клієнти, Ощадбанку!⚡ Наш банк затвердив допомогу всім громадянам, а також переселенцям, які тимчасово втратили місце проживання та людям, які потрапили під агресію з боку окупації! Ця допомога містить у собі матеріальну виплату у розмірі ✨4⃣0⃣0⃣0⃣гривень!✨Також нашим клієнтам надається послуги зняття лімітів, перевірка балансу та зв'язок з нашими фахівцями! Для отримання даної допомоги та послуг, перейдіть в чат-бот Телеграм 🔥Посилання на джерело- t.me/Oschad_pidtrimka_bot
-
доброго ранку! якщо ви як і я любите активне життя (відвідування заходів, майстер-класи, поїздки, пікніки і тд) і хочет КОМПАНІЮ, щоб було веселіше і вам і діткам, то запрошую доєднатися до моєї групи. Буде цікаво)) Раніше робила це в Кракові і було дуже гарно 🙂 www.facebook.com/profile.php?id=100055158618621
-
Привіт ) разом з хлопцем шукаємо кімнату у Ванкувері від зараз . Бажано ближче до центру Трішки про нас ) Я працюю онлайн як смм спеціаліст , хлопець знайшов роботу в ресторані . Любимо порядок , чистоту , тишу !) поважаємо чужий та свій простір . Хотілось би жити зі своїми . Буду вдячна за відповіді , поради та допомогу Гарного дня ☀️
-
Підкажіть, будьласка, україномовного чи російськомовного ріелтора.
-
Добрий день! Друзі підкажіть будь ласка,я записала була маму на здачу біометріі,на 31.03,вона поїхала але немала одного док.її не прийняли,а зараз не може переписатися на іншу дату бо пише що номер irss використано…шо тепер робити?
-
Безкоштовні курси англійської (онлайн) та скидки від колледжу info.andersoncollege.com/empower-ukrainians/?utm_source=Opi-002&utm_medium=23853016991720590&utm_campaign=23853016991630590&utm_content=23853016991910590&utm_term=Facebook_Mobile_Feed&MediaGroupID=91397&MediaID=27075&fbclid=IwAR10CoQSruvsLk6h48Ibi0B6zCdauNTuxqfDh9u_4rPKvR1YdUooWlzfcnw
-
А не підкажете на який номер?