Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Если есть такая опция, то можете лично привезти конверт с паспортами и необходимыми бумажками, оставить его в ВАКе и так же забрать потом лично. Если не совсем удобно (в другом городе находитесь), то большинство, наверное, курьерскими службами пользовались всё-таки.
-
РОЗПОРЯДОК БОГОСЛУЖЕНЬ у Катедрі Пресвятої Євхаристії В неділю, 9 квітня свято Воскресіння. Служба о 8:00 та 10:30 українською мовою. Посвята святкових кошиків після кожної служби. Holy Eucharist Cathedral (604) 522-7711 maps.app.goo.gl/ycy8UB6kgUUv7F5G9?g_st=ic
-
Привіт всім! Я памʼятаю, хтось колись кидав безкоштовних стоматологів для українців в якомусь з наших чатів (не можу згадати, в якому). Терміново треба для подруги, не можу в архіві повідомлень знайти Дякую заздалегідь!
-
www.krugerproducts.ca Under careers section please enter location: New Westminster. Currently we are hiring people for Production Workers, there are some other openings as well.
-
Також паперова фабрика наймає робочих - зарплата $32 за годину
-
Можливість відразу говорити з роботодавцями
-
If you looking for a job, please come tomorrow, Wednesday, April 5th to BCIT Burnaby campus Hiring Fair. Bring your resume to give to employers right away. www.bcitsa.ca/careerservices/hiringfair/
-
Привіт всім, мене звати Наталя. Я з чоловіком на вихідних переїхала до Deep Cove. Тож ми тут новеньки) Ми вдвох займаємося фотографією і відео, ну і плюс чоловік ще працює в сфері веб-розробки) Хто живе в цьому районі, давайте знайомитися) Шукаємо нових друзів, з якими можна спільно займатися спортом, ходити на прогулянки, грати в настолки, спілкуватися на теми, які торкають серденько і добре проводити час) Пишіть в особисті)) 😊
-
Привіт, порекомендуйте будь- ласка імміграційного адвоката