Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Мене звуть Наталія, я майстер перукар жіночий (працюю в різних техніках фарбування), чоловічий з досвідом роботи 22 роки. Хочу поділитись з Вами чудовою новиною. Я стала частиною команди у салоні Canvas Hair + Nail Salon і зараз мої послуги зі знижкою -30% до 30.04.2023 Запрошую Вас за адресою 1838 W 4th Ave, Vancouver За деталями пишіть у приват
-
Ловіть поки безкоштовно www.ukrswipe.com/
-
!report
-
Pavlo
-
Добрий вечір) Чи може хтось допомоги розібратися🙏 Нам віддали тєлік і я не можу його ввімкнути. Коли вмикаю, то показує чорний екран з HDMI і ніякого меню не відкривається. В нас кабельного немає, тільки вайфай Shaw. Ми планували підключати його через інтернет.
-
Всім привіт. Анонсую наступну зустріч в зумі на цю середу. Формат - допомагаємо вирішувати проблеми одне одного. Буде виглядати так, що людина анонсує свою проблему або перешкоду (30 секунд, і всі в чат пишуть опції як вирішувати - проблеми повинні стосуватись роботи, бізнесу, особистого розвитку). 12 квітня, 6.30 вечора по Ванкуверу. Time: Apr 12, 2023 06:30 PM Vancouver Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/88561437817?pwd=ZzkrVHJ1Z0ZETHV5eDVsVk14d0g1dz09 Meeting ID: 885 6143 7817 Passcode: Ukraine