Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я нічого не підписувала , бо там некоректні дані
-
Чи реально там технічні помилки і він не може виправити
-
От так от
-
Доброго дня, ситуація.Вирішила звернутись за допомогою фахівця , хоча спочатку думала обрати Tax clinic,Фахівця знайшла не з вулиці, а порадили , так ось.Документи вислала ще 5 березня , зідзвонилась, запитала чи все добре чи зрозуміло , чи всього вистачає, мені сказали все ок.Проходить два тижні , нічого не відбувається, я написала , щоб запитати чи в е в силі.Мені перетелефонували і сказали , що дедлайн 1 травня, і не потрібно хвилюватися, але я сказала що я знаю , просто дедлайн по оплаті також 1 травня.Потім мені написали смс , що не хвилюйтеся за 10 років , ще нікого не підводив.Планую закінчити за 2 тижні , пройшло 2 тижні, тиша.Потім свята , я собі думаю в перший день після свят не буду напрягати людину , зателефоную в середу.І ось я сиджу в офісі , працюю , і мені приходить лист з CRA ,спочатку на чоловіка, потім на мене , тобто він подав , не показавши і нічого не уточнивши .Я напряглась і зателефонувала , він підтвердив , що подав , мене здивувало .В вечері він відправив форму на підпис і я бачу , що в чоловіка загублено 10 з чимось тисяч , а мені , вибачте , оплату , яку я платила за дитину , табір і продовжену группу він пише мені в дохід(хоча там була довідка , що це я плачу за табір )а взагалі не вказує , що в нас дитина.наступного дня-вчора обідцяє виправити, ввечері дзвонить і каже я перерахував , але я не можу відправити , щось воно технічна помилка, і каже , що зробить документ і щоб я тепер по пошті посилала з усіма документами, хоча я впевнена , що можна відправити коригування і онлайн?Порадьте щось , я йому кажу давайте до вечора відправляйте онлайн
-
Вибачте , найсмішніше те, що я сама бухгалтер , але на іншому спеціалізуюся , працюю в офісі, і за першу декларацію хотіла заплатити знаючій людині , і не витрачати на це час.
-
А каже не хвилюйтеся , коригування можна подавати до листопада ,
-
Я бачу , що є люди , яким подали з помилками , бухгалтери потім онлайн це виправляли?
-
Всім доброго дня! Пропонуємо, з 22 квітня, суботній клас "Українська школа". Орієнтовна вартість занять 10-15$ ( залежно від кількості дітей). Вік 4-10 років. Заняття проходитимуть в ігровій формі українською мовою, включаючи розвиваючі завдання на логіку, література, вірші, математичні завдання, культура, кулінарія, арт, відповідність віку та потребам кожної дитини. Заняття будуть різноманітні та веселі по суботах з 12:30 до 14:30 в Ukrainian Community Society of Ivan Franco за адресою 5311 Francis Road, Richmond Поки є час, пишіть Ваші пропозиції і побажання!😁 Реєстрація обовʼязкова! Будь ласка, напишіть нам за адресою [email protected] ,щоб повідомити, що ви зацікавлені в реєстрації вашої дитини. Вкажіть, будь ласка, скільки дітей ви хочете зареєструвати та їх вік. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 До зустрічі!
-
Виправити не можна онлайн
-
Наразі бугартер каже , що оскільки ми подавались вперше , то Т1 -тільки поштою.
-
🇺🇦Всі Тут — український сервіс на мапі, запрошує до реєстрацї! 🌍 👥Українці по всьому світу, які надають будь-які послуги, або продають товари, можуть поставити позначку на мапі, тоді як інші українці їх легко знайдуть та звернуться за послугами.🤝🏻 Більше 100 категорій, зручна реєстрація, крутий функціонал, аспекти конфідеціальності — це все на Всі Тут! ✅Реєструйся сьогодні та запрошуй друзів. Популяризувати український якісний сервіс — наша головна мета. ➡️Instagram ➡️Сайт vsitut.in.ua/
-
Если Вам нужен сертифицированный переводчик, то ищите на stibc.org
-
Добрый день, подскажите перевод свидетельства о рождения где можно сделать в Ричмонде ?
-
Напишіть Svetlana Simeons. Вона сертифікований перекладач у Канаді. [email protected] adsum-translation.ca/about-us/#content-content-inner
-
З 1го травня буде здаватись квартира однобедрумна. Є невелика додаткова кімната під офіс без вікон. Спальна кімната з гардеробною. Здається з паркомісцем у підземному паркінгу, River District v5s 0e3. Будинок PET FRIENDLY. Поруч річка. Вікна на внутрішній дворик, 4 поверх, вартість 2600 без меблів+ комуналка (це світло +інтернет виходить в районі 100дол.). Будинок новий, здався в експлуатацію у грудні 22року. У квартирі пральна машинка і сушилка. Також є посудомийка, духовка, мікрохвильовка. Є кліматконтроль. У будинку є зал, невеликий басейн, лернінг рум, кімната для миття тварин. Квартира здається без меблів, але можемо залишити ті що є на фото за додаткову суму (ліжко квін сайз з матрасом, стільці, 2 офісні столи, 2 офісні крісла, квіти, кухонне приладдя). Якщо є питання, звертайтесь у приватні повідомлення. Фото у приватні повідомлення ,якщо тут не можна .
-
Відправляти онлайн можна навіть перший раз, використовуючи сертифікований софт TurboTax, wealthsimple, etc. Якщо вже прийняли неправильну T1, то ви можете тепер створити профіль в CRA та можливо там і уточнення подати.
-
Бухгалтер каже, що телефонував в CRA і там йому сказали , що оскільки ми перший раз подаємо , то уточнення тільки поштою, вислав мені Т1, знову не все вірно, попросила виправити , він виправив і от я тепер думаю її відправити поштою
-
Рекомендую вам самій розібратися в питанні ніж слухати такого бухгалтера. Ось як подається уточнення www.google.com/amp/s/turbotax.intuit.ca/tips/can-amend-tax-return-7452/amp Якщо ви вже отримали notice of assessment для неправильної t1, то, на мою думку, ви можете все зробити онлайн, бо у вас уже є код необхідний і кабінет CRA.
-
Дякую