Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Бухгалтер каже, що телефонував в CRA і там йому сказали , що оскільки ми перший раз подаємо , то уточнення тільки поштою, вислав мені Т1, знову не все вірно, попросила виправити , він виправив і от я тепер думаю її відправити поштою
-
Рекомендую вам самій розібратися в питанні ніж слухати такого бухгалтера. Ось як подається уточнення www.google.com/amp/s/turbotax.intuit.ca/tips/can-amend-tax-return-7452/amp Якщо ви вже отримали notice of assessment для неправильної t1, то, на мою думку, ви можете все зробити онлайн, бо у вас уже є код необхідний і кабінет CRA.
-
Дякую
-
Добрий день) Підкажіть де можна купити смачну паску у New Westminster?
-
Привіт! Між нью вест і Колабіа гарне місце Moodswing Coffee + Bar goo.gl/maps/S8R7Mh8khefy3p4m8
-
Привіт ) чи хтось може пояснити як це працює ? Дякую
-
Підкажіть будь ласка де можна купити щітку для замшу?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто заповнював сам податкову декларацію, чи вносяться, а якщо вносяться до в до якої категорії в податковому декларації 3000дол, які надавалися Канадою новоприбулим по програмі CUAET українцям?
-
Дякую
-
Добрий день , підкажіть будь ласка де можна купити Пасху у Бёрнаби або є хто випікає на продаж . Дякую
-
Дякую)
-
Пекарня«Козак» на Ньювесте (загуглите) или в группах на фейсбуке девочки которые пекут Торты предлагают и паски
-
наприклад turbotax.intuit.ca/tax/software/online чи www.wealthsimple.com/en-ca/tax є ще декілька подібних. Фунціонал плюс-мінус той самий.