Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
наприклад turbotax.intuit.ca/tax/software/online чи www.wealthsimple.com/en-ca/tax є ще декілька подібних. Фунціонал плюс-мінус той самий.
-
Базово : до коледжу в Канаді українці за програмою CUAET приймаються , як іноземні студенти , але оплачують навчання як локалс. Вимоги : 18 років або / та атестат з випискою про оцінки про здобуття повної середньої освіти в Україні державного зразка , перекладений англійською мовою та результат тесту з англійської мови ( TOEFL тощо ). В кожному коледжі свої рівні вимог до оцінок атестату та тесту в залежності від обраної програми . Додаткові бали на зарахування абітурієнт може отримати за пред’яви грамот / сертифікатів від волонтерських організацій , спортивних змагань , арт конкурсів та інше . Для більш детальної інфо щодо умов вступу оберіть коледж , зайдіть на сторінку веб-сайту та ознайомтесь зі строками подачі аплікації - заяви на вступ та вимогами .
-
Добрий день, громадо. Будь ласка напишіть хто недавно оформлював собі консульський облік в Канаді. Куди звертатись і як швидко? Дякую 🌺
-
Доброго дня! О котрій годині по Ванкуверу є найбільший шанс зловити слот для оформлення паспорта?
-
Спасибо большое. Я тоже долгое время пытаюсь поймать свободный слот, но пока без результатно(((
-
Спасибо большое, буду пытаться ропасть на свободные слоты
-
Подскажите пожалуйста по программе CUAET.Если приехали в Канаду, возможно податься на беженство? Списывались с адвокатом,он ответил что вопросами беженства не занимается.Возможно кто то узнавал информацию,или может направить у кого проконсультироваться.Узнаем,на случай если не найдем работу для PR. С малышом опасно возвращаться в Украину думаю даже через 2 года Спасибо.
-
Привіт! Чи є хтось 16-17 років, хто летів без батьків і супроводу в Канаду! Напишіть в п/п 😄
-
Я - не іміграційний спеціаліст, але якщо розсудити логічно, шансів на біженство у вас приблизно десь нуль. Українців як ви, приїхавших по CUAET, на сьогодні в Канаді більше 150 тисяч. Для того і відкрили цю програму - щоб приймати людей у вашому становищі і надавати їм певні права, можливості та пільги замість біженства (що - зовсім інша історія). То ж не думаю, що вам вдасться якось довести уряду Канади, що ваша особиста ситуація якось кардинально відрізняється від решти 150 тисяч українців.
-
Все залежить від вашої ситуації. Але загалом на біженство отримати для українців важко. Більше того маючи усі переваги по програмі CUAET ви в теорії зможете отримати достатньо досвіду щоб кваліфікуватися імміграційні програми. Якщо потрібна допога звертайтесь [email protected] Також запрошую завтра на стрім про імміграцію @sklexperience