Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
З поверненням, Маргарита!
-
Добрий день? Чи є запис зустрічі?
-
Шановна громада, хтось може порадити дерматолога-хірурга? На шкірі чиряк попередньо не видалений до кінця, потрібна допомога. ..
-
Дякую !
-
Нарощування ресничок, Ванкувер, Ленглі, Бернабі; будь-який об’єм, коррекція бровей; пишіть в лічку +1 (778) 681-6375 Telegram: @kuleshovaliz Insagram: eyelash_elisa
-
Якщо не важко, підкажіть по своїм випадкам будь ласка, а повернення коштів з CRA хтось отримав хто подавався в перший раз? Казали десь мені про два тижні, але вже 4 пройшло поки що тиша (хоча по дружині нульову вже підтвердили що отримали, подавали одночасно) я на сайті CRA бачив що вони вимагають чекати до 8 тижнів перш ніж їм дзвонити, чи треба якось переживати.. бо сума немаленька, була би дуже в нагоді тому й переживаю
-
Hi guys. Чи може мені хтось порадити адвоката який допоможе з PR (тільки не просто знайомого, а дійсно перевіреного)?
-
Видел недавно новости, что из-за технической проблемы у них задерживаются возвраты. Мне примерно недели через 3-4 пришло после подачи. Если заявленных 8 не прошло, то уж подождите. Сомневаюсь, что именно Вас пропустят.
-
Запису немає. Запрошую наступного тижня на стрім.
-
Привіт, у цьому відео я розкажу свої враження відносно роботи в Канаді та поділюсь корисними порадами. Маю надію, що буде корисно тим хто приїхав чи тільки збирається 🇨🇦 youtu.be/iMu2pEDHujw
-
Доброго дня мене звати Богдан я Старший маркетинг консультант по TELUS, Можу допомогти українцям якщо потрібно інтернет ,телевізор ,Security або мобільний, Якщо ви підписали контракт із 2-м провайдером можу допомогти Відмінити контракт теж. Гарного дня