Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Hi guys. Чи може мені хтось порадити адвоката який допоможе з PR (тільки не просто знайомого, а дійсно перевіреного)?
-
Видел недавно новости, что из-за технической проблемы у них задерживаются возвраты. Мне примерно недели через 3-4 пришло после подачи. Если заявленных 8 не прошло, то уж подождите. Сомневаюсь, что именно Вас пропустят.
-
Запису немає. Запрошую наступного тижня на стрім.
-
Привіт, у цьому відео я розкажу свої враження відносно роботи в Канаді та поділюсь корисними порадами. Маю надію, що буде корисно тим хто приїхав чи тільки збирається 🇨🇦 youtu.be/iMu2pEDHujw
-
Доброго дня мене звати Богдан я Старший маркетинг консультант по TELUS, Можу допомогти українцям якщо потрібно інтернет ,телевізор ,Security або мобільний, Якщо ви підписали контракт із 2-м провайдером можу допомогти Відмінити контракт теж. Гарного дня
-
Привіт. Підкажіть. Чи можно отримати МСП цифри без заяви
-
Привіт. Як в Телусі відміну зробити
-
Доброго дня, ми сімейна пара з України, очікуємо на дитину) нещодавно приїхали в Ванкувер район Кокитлам , зняли квартиру повністю без меблів, може в когось будуть стільці, стіл , непотрібний матрац,диван, каляска, пеленальний стіл та ліжечко для немовляти. Будемо вдячні за будь яку допомогу🙏❤️
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid022bCTrDi4roRtXdNNKLEcv68JPQ8GjYwTzP4mR8vCB5G39Faera2naZfeMb5VysZJl&id=100017430272520