Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Насправді у Ленглі можна нову чи майже нову однобедрумну квартиру зняти за $1800-1900. Там буде новенька stainless steel кухонна техніка та своя пралка з сушкою. В інших частинах Метро Ванкувера за такі гроші нічого не знайдеш, або щось старе, смердюче, з shared laundry десь у підвалі чи у сусідньому будинку.
-
Bitcoin Investment question for you my friend: if I have $500k long term capital gains and another 500k in income from dividends, does my $500k dividend income affect my long term gains bracket?? Or am I taxed in the $500k bracket for income, and separately for the $500k bracket for long term capital gains, and then those 2 separate numbers are added together?? Please clarify how that works?? t.me/+rowBsfWJbwk2ZTU0
-
Всім привіт. Мене цікавлять курси англійської, але мені через обставини потрібно саме онлайн. Може, хтось підкаже перевірені?
-
Недавно искали друзьям жилье,нет ни бейсмондов за 1200 ,ни однокомнатных квартир за 1500…я не спорю,ну так просто к сведению,что б не вводить людей в заблуждение
-
А в мене ще і собака ,так с собакою зразу ціна зростає
-
Всем привет кто знает русскоговорящих инструкторов по вождению в Port Coquitlam. Поделитесь пожалуйста контактом
-
Якщо хтось шукає як записатися на тест англійської мови, то краще це зробити за адресою 2525 Commercial Dr, Vancouver, BC V5N 4C1, 2 поверх, перші двері по коридору. Запис може бути і на наступний день. Також є опція самостійно забрати результат, або чекати 2 тижні вони відправлять на вашу адресу. Зараз є ще місця в Vancouver community College. Початок з 1 травня, 65$ за 3 місяця. Сам курс безкоштовний, а це взнос, так як це коледж
-
Дякую за відповідь. Зрозуміла
-
Скажіть будь ласка, це тільки так можна здати цей тест? Чи можна онлайн?