Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Немає нічого складного,якщо ситуація проста. Я не змогла сама податися,бо написала ,що заміжня,система затребувала ім'я чоловіка і його sin. Все. Далі мене не пропустило. Того що мій чоловік в Україні. Там такої опції нема.
-
Доброго дня🤍 Мене звати Іра,я SMM-спеціаліст👩💻 Ви хочете щоб Ваш інстаграм профіль приносив більше клієнтів і активності? Тоді Вам до мене! Хочу запропонувати свої послуги в якості спеціалістa по веденню Вашого профілю. Я знаю як підвищити його конверсію та збільшити кількість замовлень. Допоможу зробити Ваш профіль більш привабливішим. Ключова відмінність Інстаграму- тут люди купують очима 👀 В мої обов’язки входить: ▪️Створення унікальних сторіс ▪️Оформлення шапки профілю ▪️Оформлення хайлайтс ▪️Створення контент-плану ▪️Сторення рекламних макетів/ офферів ▪️Організація фото/відео Буду вдячна за відповідь, для мене це важливо📩
-
Привіт, де можливо зареєструватись на драйвінг тест онлайн?
-
Чи має хтось досвід з тим як зробити туристичну/бізнес експрес візу в США?
-
Мені школа робила appointment. Я брав 2 години тренування по 50$/год і потім у них же машину для екзамену це ще 100$ Він сам мені робив appointment, вони мають розширений доступ. І в 2 години ночі видать тоді з'являється нові вікна. А так самому на літо вільні дні є лише
-
onlinebusiness.icbc.com/webdeas-ui/home А взагалі то тут
-
Тут десь кидали контакти школи у Річмонді, не можу знайти
-
А поділіться контактом школи, будь ласка
-
Інфа тут: travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/tourism-visit/visitor.html Якщо коротко то так: 1. Фотографуєшся 2. Заповнюєш форму travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/forms/ds-160-online-nonimmigrant-visa-application.html 3. Платиш гроші 4. Букаєш аппоинтмент тут ais.usvisa-info.com/en-ca/niv 5. чекаєш десь півтора роки 6. Потім збираєш всі доки по чеклісту. 7. проходиш співбесіду 8. Їдеш шопітись
-
В мене був один дозвіл на виїзд від батька з яким я в’їхала в Польщу ,а потім в Канаду перекладений на анг.мову і завірений нотаріально. Паспорт і свідоцтво не перекладала
-
Abbotsford вам підходить?
-
👁 Шукаємо вашої допомоги та участі в опитуванні щодо вашого досвіду переживання війни та вимушеного переміщення у рамках проєкту "Legacies of war". Коротко про проєкт: Дослідження є ініціативою Центру з питань вивчення біженців Оксфордського університету, та спрямоване на наукову публікацію про вплив війни та вимушеного переміщення на політичні погляди та національну ідентичність. З цією метою, ціллю проекту є фіксація історій українців, що пережили цей досвід. Ми опитуємо про особисті й політичні думки щодо війни та ваше бачення майбутнього держави, щоб охопити безліч поглядів, які існують в цей конкретний момент часу. Усі відповіді будуть записані анонімно. Пройти опитування за посиланням можна тут — oxford.onlinesurveys.ac.uk/legacies-of-war
-
Підкажіть, будьласка, чи є для українців якісь знижки на місячні проїздні на транспорт? Якщо є, то скільки коштують, та куди звертатися?
-
Тут дикий період очікування
-
для робочих окрема. Але щоб робочу візу отримати, там все складніше 🙂