Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Ні… нема такого. Тут є загальна провінційна меличнв страховка. На підставі вашого ворк перміту ви можете податись і оформити її. Ось лінк: www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents/eligibility-and-enrolment/how-to-enrol А так щоб… ДЛЯ роботи страховка - такого нема Навпаки. Якщо гарна компанія, то вона дає додаткові меличні бенефіти
-
Вам 400 може бути малувато… не знаю… 600 вже ок Але то може моя власна думка
Дивіться на vancouver.craigslist.org/search/apa Обов‘язково ставте check в пошуку на pet-friendly або cat-friendly. Там можна і ціну виставити і розмір
Інший варіант - фейсбук маркетплейс, так купа варіантів теж
-
Шановні, будь ласка, прийміть до уваги та переказуйте, якщо дізнаєтесь, що хтось збирається до Ванкуверу, що Червоного Хреста в аеропорту вже немає. Тепер первинним прийом приїждаючих займається settlement agency SUCCESS. Це зазвичай відбувається у Voluntary Compliance (VC) room, та сама кімната, де CBSA офіцери видають Work Permit. Є укр/росмовні люди в команді. Приїжджаючі через термінал національних рейсів зараз можуть звернутися в колишній офіс Червоного Хреста, де зазвичай також є представник SUCCESS.
-
У меня была другая ошибка
-
Номера местами не путаете точно?
-
Хотів спитати можеьхтось стикався. Я пару днів тому зареєструвався на медікал програм, на себе і сім’ю. Але довелося звернутися до urgent care, і що неочікувано, вони спитали чи є PHN в дізнавшись що його в аеропорті не дають подивилися і роздрукували мій номер в системі. І сказали що з цим номером вже можу користуватися медичними послугами. Авжеж картки ще не маю, це мабуть ще довго. Але питання а що це за номер, і чи можна його знайти для дружини якось не йдучи до лікарні