Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
У меня именно на этот UCI ругалось со старту
-
Поменяв в аеропорту в 1ый раз, был новый номер WP, но не UCI.
Сказала не может помочь 😒
-
Яка адреса ? І до якої години ?
-
Побачилапост у фб. Початок о 12. Адреса в гугл вбийте парк
-
Зрозуміла) дякую!
-
Хтось завтра буде йти до Бернабі центрального парку на 12?
-
А до котрої години буде?
-
Мені теж цікаво , але там не написано , і точно місце не вказано , тому питаю може хтось також піде)
-
Хотів спитати можеьхтось стикався. Я пару днів тому зареєструвався на медікал програм, на себе і сім’ю. Але довелося звернутися до urgent care, і що неочікувано, вони спитали чи є PHN в дізнавшись що його в аеропорті не дають подивилися і роздрукували мій номер в системі. І сказали що з цим номером вже можу користуватися медичними послугами. Авжеж картки ще не маю, це мабуть ще довго. Але питання а що це за номер, і чи можна його знайти для дружини якось не йдучи до лікарні
-
Я так розумію personal health number дають одразу біженцям а ми не попадаємо в категорію.
-
Єдине що я їм показав то був BCID
-
www.facebook.com/groups/UkrainiansInVancouver/permalink/10160059661618664/
-
😍дякую!!!
-
нам в аэропорту говорили, что все украинцы могут хоть с первого дня пользоваться мед страховкой, просто карточка позже прийдет
-
Да когда подаетесь на мед страховку онлайн, можно позвонить им же после подачи и дадут ваш номер медстраховки
-
Залюбки, але наступного разу
-
Доброго вечора! В нас така ж ситуація, у дітей вибиває помилку UCI номери (ці номери, виявляється, ще від першої регістрації на цю візу прикріплюються)..
- уже разів 10 писали в IRCC -телефонували -їздили на американський кордон до офіцера, який сказав нічим не допоможе -їздили в аеропорт, офіцер перевіряв довгенько документи і в кінці сказав що все гараз, справа не до них -писали лист до місцевого депутата І НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЯ🤯
-
Абсолютно ідентична ситуація, тільки що до депутата не писали. Вже не знаємо як боротися
-
Крайне грустно это всё слышать, с учётом что единственные знакомые из Ванкувера по CUAET - абсолютно без проблем получили на 5ый день программы
-
www.facebook.com/events/1726632117681600/permalink/1726632124348266/?sfnsn=mo
1439/23199