Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
нету ... 😢 схожу на ресепшен попрошу
-
Який готель? Можу привезти якщо в даунтаун
-
Підскажіть будь ласка - як можно перевірити на штрафи авто - якщо у мене українське посвідчення водія Можливо якось за допомогою номерів авто ?
-
Поделитесь пожалуйста опытом получения PR в BC ( не IT) может контакты Адвоката с которым вы прошли этот путь, по какой программе, вид трудоустройства , какая профессия? Буду очень благодарен!👍
-
Советую начинать с подсчёта своих баллов, а от этого уже отталкиваться
-
Получил сам, без адвокатов
-
Я получил ПР по федеральной программе Express Entry - Canadian Experience Class
-
Перевірив на собі 3 дні тому. 😂
-
Всім доброго вечора Таке питання, допоможіть будь ласка, знайти якийсь зручний сервіс/сайт де можна замовити квіти, типу Flora de Luxe Бо з 10 сайтів на які я зайшов, знайшов тільки один і то з цінами більше чим мої очікування в рази 3-4 Дякую 🙏
-
Не зовсім зрозуміло чого саме ви хочете досягти. Чиє авто перевірити? Які саме номери: license plate? VIN? До чого тут ваше українське посвідчення?
-
...Жах У мене нема постійного житла - я мандрую...
-
revservices.vancouver.ca/PRDWS/ecom/PayableItems/PayableItem.aspx?pid=22834C180925173506652928
-
А, ви про це? Чекайте на "лист щастя" від поліції, який прийде на адресу, на яку зареєстровано авто. Якщо мова про камеру на перехресті, то адреса визначається за license plate.
-
Мабуть, я невірно сформулював питання Як я можу перевірити отримав я штраф чи ні ?
-
Це - City of Vancouver. А що як штраф виписано скажімо в Coquitlam?
-
За посиланням зможете дізнатись онлайн
-
Прийде на адресу, на яку зареєстроване авто/номери.
-
дякую)
-
Номери авто вказуєте
-
No problem
16 Jan 2023, 06:08
14442/23259
about 22 hours ago