Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
29401 39th Ave S maps.app.goo.gl/FWX4Gs9oEiD41p8U6
-
Всім привіт. Я зі своєю компанією у Неділю, 28 травня, у Vancouver Playhouse буду проводити конференцію зі штучного інтелекту, де серед гостей будуть топ-левел люди з Midjourney, Amazon AI, венчурні капіталісти (засновниця сайту Kijiji) та концепт художники світового рівня, що працюють з Marvel Studios, Universal Studios Hollywood, DC, Paramount Pictures і купою ігрових студій світового масштабу. Очікуються інтерв'ю, доклади, можливість запитань з залу, круглий стіл і дебати спікерів. Уся інформація на сайті: multiplatformai.com ВХІД ВІЛЬНИЙ. Треба тільки зареєструватися на платформі дистріб'юції квитків. Кількість місць обмежена. Буду радий бачити українців серед гостей. Готовий відповісти на усі питання.
-
Можете подзвонити на 811, описати симптоми, порадитися чи їхати в Emergency. В Emergency в принципі кардіограму роблять без проблем, якщо скарги на серце. Через 811 можуть теж зв'язати одразу з лікарем по Zoom, який може дати якісь поради. У Walk-in ніколи кардіограм не робила
-
Сука оно ещё и рядом. Была бы виза, съездил бы насрать ей под дверь
-
Хотя я так смотрю что уже
-
Якщо в вас сильно болить серце, то йдіть зразу до емердженсі, якщо у змозі пересуватися самостійно, якщо ні, викликайте швидку. краще дві години посидіти в емердженсі але відповісти на всі свої питання зразу ніж два дні бігати по валкінах та отримати направлення на кардіограму яку потім ще й лікар має подивитися. Нехай все буде.
-
Valeria
-
Вчора було досить піздно, якщо не проти - останній раз підійму тему. Якщо хтось хоче безоплатньо долучитися до конференції - зареєструйтесь, будь ласка, завчасно, бо кількість місць обмежена і за кожним закріплюється місце, просто прийти на конференцію - є великі шанси не потрапити. Але будь ласка, реєструйтесь тільки якщо реально плануєте бути, інакше ваше місце залишиться порожнім і хтось може не потрапити. Дякую
-
Покриває