Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Dm if you want to spy into someone's Snapchat account
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка сервіс який допомагає відкрити двері машини якщо ключі залишилися всередині. Старий форд пік ап 2000 років. Дякую
-
www.towtrucknowbc.ca/roadside-locked-keys-in-car
-
emergencylocksmithvancouver.ca/emergency-locksmith-vancouver/automotive-locksmith/
-
Locksmith це роблять
-
Доброго дня, в зв'язку с переїздом віддаємо речі Пишіть в приват. Телевізор - не працює, але можливо відремонтувати Матрац квин сайз 100 $ Безкоштовно але за донати будемо вдячні 🙏 __ Pls DM me if you're interested: TV - doesn't work but can be repaired Free, but money donation would be appreciated 🙏 COQUITLAM Mattress is in a perfect condition, Quinn size. 100$
-
Кто также как и я искал где купить оригинальные cтики и пятипроцентные курилки - напишите мне в личку , посоветую проверенных людей
-
Привіт ! Хтось може порекомендувати інструктора з плавання для дитини?
-
Добрый вечер! Если из Ванкувера на Гавайи круиз брать виза сша нужна?
-
☝️Інформаційний каналдля українців 🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: t.me/UA_Canada_Cuaet
-
Доброго дня, хтось подовжував візітор рекорд для дитини? Pdf потрібної форми знайшла та заповнила, GCkey акаунт створила, не можу зрозуміти як її підписати за допомогою цього аккаунту та куди її та інші документи завантажити, щоб зробити аплікацію. Ходжу по колу по цім лінкам вже сторінки стерлися не можу зрозуміти. Наразі знайшла тільки фізичну адресу для відправки документів і фотокопій у едмонтоні
-
Усім доброго дня! Таке питання, чи є в групі ui/ux дизайнери? Я наразі освоюю нову професію, пройшла декілька курсів, та шукаю internship в компанії чи у фріланс дизайнера щоб набратися практики та знання. Можливо будуть якісь поради чи хтось шукає помічника (безкоштовно) Дякую!
-
Привіт ) підскажіть будь ласка як я можу зробити замовлення в Канаду з США ? Дуже дивно бренд доставляє свій товар по Європі і Америці але не в Канаду . Чи я можу якось зробити переадресацію посилки ? Всім дякую 🙄