Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Дякую, але зараз веб сайт працює не коректно, принаймні на наших комп'ютерах та браузерах які у нас є, тому те що описує ця дівчина цього всього немає. Ми вже майже розібралися з чоловіком але весь день витратили щоб заповнити цю форму, бо через GCKay взагалі не пускає далі заповнювати просто не перекидає на заповнення всіх ціх пунктів, а через банківський аккаунт викидає після кожного перехода. Форма яку дівчина заповнює на 19 хвилині ми знайшли на ресурсі окремо, бо є перелік документів що ти маєш заповнити і долучити до аплікації. Але дякую за відео, воно підтвердило те що сказав мені оператор і те що ми підозрювали, що зараз сайт працює з помилками. Також у відео є помилка. Ціль візиту обираємо "other" і в описі вказуємо"Ukraine 2022". Ну і питання тепер залишається бо зараз аккаунт відкрит через банківський аккаунт чоловіка з його даними а нам потрібні документи лише для дочки. Чи можемо ми заповнити цей профіль лише на неї.
-
Доброго вечора! Дуже потрібна допомога із житлом! Зараз знаходимося у Ванкувері живемо в готелі, але вже 4го треба зʼїжати , будинок знайшли, але заїзд аж 15 серпня, до цього часу треба десь жити. Житло треба 2-3 місяці. Ми сімʼя із двох дорослих та донька підліток 15 років, також два котика, котики чисті та з усіма прививками та сертифікатами. Не куримо та без шкідливих звичок, гарантуємо чистоту та своевчасну плату!
-
Доброй ночи всем. Если в сообществе есть лицензированный миграционный консультант, отзовитесь🙏 или кто может порекомендуйте толкового ( который сможет корректно просчитать шансы на PR в BC) Желательно не англоязычного( Заранее благодарна 🥹
-
Доброго вечора панство! Потрiбна кiмната близько к гiлки expo line район бернабi чи до комершал бродвей! Для мене: хлопець 30 рокiв, без дiтей та дiвчини! Не пью не курю! Займаюсь спортом! Е робота на фул тайм! Та парт тайм друга! Можу платити до 900$ !
-
Зі свого досвіду всім ДІВЧАТАМ, бо програма саме для дівчат, що шукають роботу, дуже рекомендую долучитися до YWCA ASPIRE PROGRAM. Дуже корисні знання, воркшопи і потім WORK PLACEMENT на 3 місяці ywcavan.org/aspire При заповненні анкети можете залишити Referral code ASPIREAR623 і мені буде кава 💙💛
-
Спасибо, а посмотреть в записи можно будет? Я работаю 6 дней в неделю😢
-
Александра Мельникова [email protected] 438-878-7755 604-841-7755
-
-
Здравствуйте. Очень срочно нужна ваша помощь !!! Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации еще нужно 5 тыс долларов. Всех денег у нашей семьи нет. Мы уже много чего сделали и спасибо всех кто помог ранее но ещё нужна помощь... И 1 июня 2023 года , сумма которую еще очень нужна составляет 116 665 грн Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803221013704 Ещё раз всем спасибо кто помог ранее, давай сделаем все чтоб маленькая Лиза выжила
-
Дякую 🙏
-
Спасибо и вам большое!
-
Совет , подтвержденный ни один раз. На сайте canada.ca есть калькулятор , по нему можно примерно понять что и как. На сайте ВС есть полностью расписание все программы ПНП для провинциальной номинации и так же там самостоятельно можно просчитать свои баллы.
-
Доброго ранку, де можна зараз пройти безкоштовно медичний огляд? Дякую