Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Доброй ночи всем. Если в сообществе есть лицензированный миграционный консультант, отзовитесь🙏 или кто может порекомендуйте толкового ( который сможет корректно просчитать шансы на PR в BC) Желательно не англоязычного( Заранее благодарна 🥹
-
Доброго вечора панство! Потрiбна кiмната близько к гiлки expo line район бернабi чи до комершал бродвей! Для мене: хлопець 30 рокiв, без дiтей та дiвчини! Не пью не курю! Займаюсь спортом! Е робота на фул тайм! Та парт тайм друга! Можу платити до 900$ !
-
Зі свого досвіду всім ДІВЧАТАМ, бо програма саме для дівчат, що шукають роботу, дуже рекомендую долучитися до YWCA ASPIRE PROGRAM. Дуже корисні знання, воркшопи і потім WORK PLACEMENT на 3 місяці ywcavan.org/aspire При заповненні анкети можете залишити Referral code ASPIREAR623 і мені буде кава 💙💛
-
Спасибо, а посмотреть в записи можно будет? Я работаю 6 дней в неделю😢
-
Александра Мельникова [email protected] 438-878-7755 604-841-7755
-
-
Здравствуйте. Очень срочно нужна ваша помощь !!! Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации еще нужно 5 тыс долларов. Всех денег у нашей семьи нет. Мы уже много чего сделали и спасибо всех кто помог ранее но ещё нужна помощь... И 1 июня 2023 года , сумма которую еще очень нужна составляет 116 665 грн Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803221013704 Ещё раз всем спасибо кто помог ранее, давай сделаем все чтоб маленькая Лиза выжила
-
Дякую 🙏
-
Спасибо и вам большое!
-
Совет , подтвержденный ни один раз. На сайте canada.ca есть калькулятор , по нему можно примерно понять что и как. На сайте ВС есть полностью расписание все программы ПНП для провинциальной номинации и так же там самостоятельно можно просчитать свои баллы.
-
Доброго ранку, де можна зараз пройти безкоштовно медичний огляд? Дякую
-
Вроде же по местной страховке уже с полгода как (даже больше) делают бесплатно. Загуглить medical exam и CUAET/newcomer добавить опционально
-
Від 1 червня фармацевти в Британській Колумбії можуть діагностувати та виписувати ліки від незначних захворювань, як то, інфекції сечовивідних шляхів, герпес, прищі тощо. Вони також зможуть призначити контрацептиви, такі як протизаплідні таблетки. Фармацевти, які беруть участь, повинні пройти навчальний модуль, перш ніж почати виписувати рецепти. Уряд Британської Колумбії заявляє, що найближчими тижнями запустить єдину систему бронювання. Вона буде доступна для всіх, хто має картку BC Services Card. Більше інформації про те, з яким захворюванням і ліками може допомогти фармацевт, можна знайти на веб-сайті провінційного уряду . Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦
-
+380 (50) 675 63 05 Оксана Winners (Metrotown)
-
По прильоту в аеропорт дають житло на 2 тиждні ( нам дали 2 тиждня тому назад і після нас всім теж давали , спілкувалися з нашими в готелі ) після заселення в готель і отримання SIN ми почали шукати житло на : Craigslist та на Маркетплейс на ФБ , знайшли через Маркетплейс , там активніше відповідають і більше пропозицій .
-
Скажіть, а де шукати ту стійку, де допомагають з житлом га перші 2 тижня, чи мають вони графік роботи? Прилітаємо у Ванкувер о 1 ночі ....і от думаю...чи розраховувати...чи щось шукати таки самостійно. Бо двоє дітей.