Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Спасибо и вам большое!
-
Совет , подтвержденный ни один раз. На сайте canada.ca есть калькулятор , по нему можно примерно понять что и как. На сайте ВС есть полностью расписание все программы ПНП для провинциальной номинации и так же там самостоятельно можно просчитать свои баллы.
-
Доброго ранку, де можна зараз пройти безкоштовно медичний огляд? Дякую
-
Вроде же по местной страховке уже с полгода как (даже больше) делают бесплатно. Загуглить medical exam и CUAET/newcomer добавить опционально
-
Від 1 червня фармацевти в Британській Колумбії можуть діагностувати та виписувати ліки від незначних захворювань, як то, інфекції сечовивідних шляхів, герпес, прищі тощо. Вони також зможуть призначити контрацептиви, такі як протизаплідні таблетки. Фармацевти, які беруть участь, повинні пройти навчальний модуль, перш ніж почати виписувати рецепти. Уряд Британської Колумбії заявляє, що найближчими тижнями запустить єдину систему бронювання. Вона буде доступна для всіх, хто має картку BC Services Card. Більше інформації про те, з яким захворюванням і ліками може допомогти фармацевт, можна знайти на веб-сайті провінційного уряду . Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦
-
+380 (50) 675 63 05 Оксана Winners (Metrotown)
-
По прильоту в аеропорт дають житло на 2 тиждні ( нам дали 2 тиждня тому назад і після нас всім теж давали , спілкувалися з нашими в готелі ) після заселення в готель і отримання SIN ми почали шукати житло на : Craigslist та на Маркетплейс на ФБ , знайшли через Маркетплейс , там активніше відповідають і більше пропозицій .
-
Скажіть, а де шукати ту стійку, де допомагають з житлом га перші 2 тижня, чи мають вони графік роботи? Прилітаємо у Ванкувер о 1 ночі ....і от думаю...чи розраховувати...чи щось шукати таки самостійно. Бо двоє дітей.
-
Добрий день! Хтось шукає квартиру у центрі Ванкувера? Є 1 bed loft in Gastown. Partially furnished. Available July 1 Звертайтеся у приват
-
Я типо хочу консультанта со знанием украинского, русского. Это разные вещи)
-
Ещё могу посоветовать alisimmigration, Елена и Дмитрий. Они за свои услуги вроде берут чуть меньше чем остальные. По крайней мере за LMIA точно меньше
-
Yan Zavelion, Alex Titov, Igor Chebunin
-
Шановне панство Отримав сьогоднi запит на дозвіл на виїзд для сина від другого з батьків для вiзи. Чи може хто скинути зразок який "робочий", який ви подавали?