Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я типо хочу консультанта со знанием украинского, русского. Это разные вещи)
-
Ещё могу посоветовать alisimmigration, Елена и Дмитрий. Они за свои услуги вроде берут чуть меньше чем остальные. По крайней мере за LMIA точно меньше
-
Yan Zavelion, Alex Titov, Igor Chebunin
-
Шановне панство Отримав сьогоднi запит на дозвіл на виїзд для сина від другого з батьків для вiзи. Чи може хто скинути зразок який "робочий", який ви подавали?
-
-
Всім привіт. Здається вільна кімната у великому 3 кімнатному домі. Район бернабі поблизу ню вест містера . 2 ванні кімнати . Гарний вигляд з двору. Є вільне місце в гаражі для машини . Ціна 1100$ + 550$ депозит. Для більшої інформації , фото чи перегляду, пишіть у особисті .
-
Я два тижнi тому через Франкфурт летiв. Люфтганза. Теж задоволений. Одна валiза 23 кг, брав додаткову за 90 CAD
-
Усім привіт Може хтось з вас має якісь варіанти з роботою?(Дякую) (Англійська слабка)
-
Дорогие друзья, очень нужна ваша помощь в подписке на канал t.me/photokharkov_ua который на данный момент является портфолио фотографов, ребят-переселенцев из Харькова, вынужденных работать в другом городе. Хотя бы временно, пока не наберём тысяч 8-9 подписчиков. Потом можете удалиться, если будет напрягать). В дальнейшем на канале будет всё по фотографиям, начиная от истории фотографии и заканчивая лайфхаками по съёмке. Всем спасибо и мирного неба!!!
-
Підкажіть будь-ласка житло дають в готелі в самому аеропорту? І які умови там? Чи потрібно регіструварись до прильоту? Прилітаємо з мамою та вагітною сестрою у вересні, цікавить якщо не зможу зняти апартаменти до того як прилетимо можу розраховувати на безкоштовний готель на якийсь час чи ні?
-
Большое спасибо!
-
Привіт всім. Кому потрібно житло на 1,5 місяці. Район Jericho Beach, Camosun Park. Ми маємо жити там до 1 серпня, але вже знайшли для себе житло і з 15-17 червня можемо виїхати. Лендлорд повідомила про те, що якщо хочемо виїхати раніше маємо знайти заміну. Місяць $1500 все включено, меблюваний, охайний бейсмент. За 1,5 місяці оплата $2250. Окремий вхід. Пральні машини на першому поверсі будинку, жителі - студенти. Дуже чистий, спокійний район, через дорогу парк і 15-20 хв до океану. Звертайтеся, буду рада допомогти і відповісти на всі питання. Фото в особисті можу вислати. Звати мене Інна.
-
Напишіть/подзвоніть круїзній лінії. Вони мають відповіді. Переважно не треба, if you getting on board the ship here in Canada. And your cruise starts from here . Тому що круїз може включати декілька портів (країн) тобто це не означає що для кожного порту чи країни потрібно відкривати візу. Також once you onboard you passport will be with cruise line untill you disembark in the end of your cruise.
-
Добрий вечір. Підскажіть в когось досвід влаштування дитини в дитячий садок є? Плануємо через місяць приїхати. Чув що є труднощі з цим питанням. Дякую