Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Побачив у лісі. Схоже на малину, але якісь вусики підозрілі)
-
Хто знає що це за ягідка?
-
Возможно, salmonberry ? Она похожа на ежевику, только красная
-
Дякую! Схоже, що це вона, бо в пошуку по зображенню навіть квітки такі самі👍🏻
-
Вітаю .Терміново потрібен вчитель математики 11 клас .Дякую
-
По какой программе? Украинской или Канадской?
-
Я коли спочатку побачила, навіть не повірила, що це малина, а потім така-ну це точно вона)
-
А ось вагалась чи можливо її їсти чи ні)
-
Добрий вечір, чи подавав хтось особисто паспорт на вклеювання візи у Лондоні? Чи потрібний попередній запис? на сайті консульства знайшла повідомлення «Effective May 1, 2023, in-person passport submissions at the London VAC must be made using the visa application drop off box located on the VAC floor. Direct in person submission of passports will be unavailable until further notice.» Буду дуже вдячна поясненню💗
-
Можна, я теж перевірив), але спочатку погуглив)
-
Оренда студії в одному з найбажаніших районів Ванкувера, Кітсілано для незабутнього відпочинку у Ванкувері! Мене звати Олена, я зі Львова. Працюю в IT. Зараз знімаю чудову квартиру у Ванкувері і буду рада запропонувати вам її в оренду на період моєї короткої відпустки, з 21 по 25 червня. Чудова можливість для тих, хто планував відвідати Ванкувер цього літа, насолодитись океанським бризом і захоплюючою природою навколо. Квартира знаходться в 5ти хвилинах ходьби від океану, 15хв від популярного пляжу Кітсілано. Також у вашому розпоряджені буде приватне патіо, де ви можете насолодитись ранковою кавою або келихом вина за вечерею. Кращої ціни не знайти, 190 CAD - день. Без додаткових комісій, податків і переплати. Готова обговорити ціну, якщо ви плануєте залишитись на весь доступний період. Звертайтесь в приватні повідомлення.
-