Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Всім привіт, хтось сьогодні з Норса буде їхати на машині на концерт Джамали? Чи можна до когось пасажиром доєднатися?)
-
Всім привіт , таке питання прилетіла моя мама по куает сюди в ванкувер , і в аеропорті не дали ніякої бумажки work permit etc . В паспорті віза стоїть workers /multiple, Cuaet .
-
Теперь ей нужно зарегистрироваться и подать заявку онлайн на сайте IRCC (gckey)
-
Бо бумажку окремо треба отримувати, в аєропорту є імміграційній офіс який видає перміти
-
Можна вернутись назад і спитати там ?
-
Так а чому ж офіцер не дав ? Раніше в аеропорту давали зразу
-
Їх видают офіцери в окремому офісі
-
Офіцери при проході паспортного контроля не давали ніколи перміти в аєропорту
-
Зараз в аеропорті допоможуть офіцери
-
Та вже вияснили - мама забула показати work permit папірчик який дали з візою пів року тому
-
Але офiцер питає його. В мене дивилися, я недавно в Казахстан лiтав, а пермiт ще в тому роцi отримав
-
Доброго вечора всім 🙏 У когось є вже практика, хто відправив дітей-підлітків 15-16 років працювати фулл-тайм на літо? Всі канадці пропонують відправити підлітка на фул тайм. Яка реакція на це дітей? Хтось стикався вже з таким? Поділіться досвідом 🙏 Як діти реагують? Що говорять? В Україні це не дуже поширено... Буду вдячна за зворотній зв'язок🙏
-
В Langley буде проходити захід щодо пошуку роботи. Квитки безкоштовно.
-
events.blackpress.ca/langley-2023/
-
ЛЮКСЕМБУРГ ЛЮКСЕМБУРГ 📽️Більше кіна! Більше ніж кіно! В понеділок 12 червня ви маєте там бути з друзями, на це є купа купезна причин: ✨Фільм з англійськими субтитрами, тобто беремо з собою канадійчиків. І угараємо з ними, бо вони вони угаратимуть з нас, бо ми угараємо з фільму, де угарають Аміл і Раміл, а ми всі знаємо що це угарання особливого левелу. 🌟Підігріватимуть настрій пред показом кращими стендапами резиденти UAFUN Владислав Щербій та Михайло Біляк . Щоб було атомосферніше збиратись. 🍺Нагадаю, що в Ріо прекрасний сидр, фільм 16+, так що можна. Та навіть корисно. Будете активніше плескати після фільму. І всім передавати легкий шарм вдячного глядача. 🔝Фільм - шо тут казать. Все ясно. Тю. Super must vip elit see для кожного, бо то вже класика. 💭Після фільму ми поговоримо з режисером Антоніо Лукічем. Можна буде особисто вислати лучікі добра, спитати чому так довго не було його нового кіна, як це бути творцем високоінтелектуального контенту з високим змістом суржа… ну абощо - аби щось. 💲Квитки: riotheatretickets.ca/events/25721-luxembourg-luxembourg