Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Працювати цілий тиждень дитині буде дуже важко, і морально і фізично. З нашого досвіду, моя дитина працювати тільки один день у повну зміну. Було дуже важко йому, тому що на той момент, в нас не було авто, і він з батьком, рано о 4:00 ранку йшли на зупинку. Так він проїздив осінь та зиму. Зараз більш комфортно, відвозимо на машині на роботу та забираємо. Йому стало спокійніше. Почав працювати з задоволенням. Але щоб дитина не кинула роботу, їй треба знати для чого це їй. Наприклад, ми з дитиною визначили, що він працює для себе, його мета назбирати гроші собі на авто та на навчання в університеті. Ти ж не будеш до університету на громадському транспорті добиратися? Так я поставила питання. Зараз в літній період планує працювати через день. Бо ще паралельно буде навчатися.
-
Я вибачаюсь,нам,у церкві сказали, що о 2 буде цей евент. Багато людей ідуть в церкви,в неділю зранку. Так о котрій годині? Можете підказати?
-
Це в продовження теми книжок. Хороший список від Богдани Романцевої platfor.ma/topic/literatura-na-lito-grandioznyj-spysok-must-read-knyzhok-dlya-ukrayintsiv-ukrayinok/?fbclid=IwAR0-stCYE9IfRKnUTq_faS4Cxd17dKnrdmu0JkicZl5EZrS7Efqxxn1mPIE_aem_th_AZVMoa3ciPCnWb8iBY6RvmeR-s7_geXd6bEEssTdi1uKwuBPA0cOGy_dcYFI8bMf3FM&mibextid=Zxz2cZ
-
Це те,що вислали нам.
-
Щоб не вийшло,як в попередні рази,хтось прийде в один час,а хтось в інший.
-
Я теж вже бачила виправлену годину на 2:00pm
-
Alex (604) 710-4054
-
Знову субота, знову імміграційний стрім. Запрошую t.me/sklexperience?livestream
-
Только митинг планируется? А сбор средств для пострадавших?