Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Я не робив інструкцію для амстердаму. Лише загальну типу шукай номер рейсу і гейт. Якось так:
-
Ахаха, це просто фотка з екраном з інтернету, по запиту «табло аеропорту» для інструкції, я навіть не звернув увагу на назви міст доки ти не спитала
-
У аеропорта Схіпгол (Амстердам) є дуже зручний мобільний застосунок, в якому можна дивитись і табло аеропорту і мапу аеропорту, на якій вас видно, як в гугл мепс. Дуже зручно.
-
Дякую 🙌👍
-
Велика будівельна компанія LMS Group, 50+ років на ринку, активно набирає працівників на позицію General Labor на будівництво, повна зайнятість. Оплата: • Від $21/год без досвіду роботи ( коридор в залежності від досвіду до 32$, визначає брагадир перші 1-2 тижня). Можливі понаднормові, які сплачуються по коефіцієнту 1.5/год. • Офіційне працевлаштування в штат • Бенефіти через 3 міс • Підтримка і надання документів для провінційної номінації на PR Графік: Пн-Пт, 7:00 - 15:00 Локаціі: Surrey, Delta*, Coquitlam*, Burnaby*, Vancouver, Richmond, Victoria * вже працюють українці, ENG мова може бути мін. Хто зацікавлений, просимо звертатися до HR Coordinator п. Оксани 📧 [email protected] та у листі надати такі данні: ✅ Ім'я і прізвище як у документах ✅ Телефон ✅ Рівень англійської ✅ Місто проживання Необхідно якнайшвидше зареєструватися до WorkBC, якщо у вас не має одягу і взуття/обладання для будівництва, хто вже зареєстрований - після отримання Job Offer треба віднести і взяти ваучер на придбання.
-
Всім привіт. Хто має вен і може помогти привезти стіл. Напишіть в приватні повідомлення. За гроші звичайно.
-
РОБОТА. Просили поширити інформацію - В субботу, 24 июня, в Ванкувере-Маунт-Плезант состоятся провинциальные дополнительные выборы. Они ищут людей для работы. Вам не нужно быть гражданином Канады, достаточно иметь законное право работать в Британской Колумбии и быть не моложе 15 лет. Это очень интересная возможность для вновь прибывших родителей и молодежи, ищущих опыт работы. Для получения дополнительной информации и ссылки для подачи заявки, пожалуйста, перейдите по ссылке: elections.bc.ca/employment/job-opportunity-election-officials-2023-by-elections/ Вы можете связаться с рекрутерами по телефону 236-468-4084.
-
Всим привіт! Шукаю інструктора з водіння🚙 ( знаходжуся в Coquitlam) , маю права L-класу, потрібна практика🚗, хто знає куди звернутися?
-
Можу порекомендувати пана Бориса, він з України, дуже класно та толково пояснює +1 (604) 612-3708 Розмовляє українською та англійською Локація - Коквітлам
-
@C0MM0NSENSE проводить гарні інформаційні сесії по громадському транспорту. Щодо SIM card, в Telus (Koodo) є плани з помісячною оплатою до $15/міс
-
SIM в принципе одна цена у всех +/- 5$ Смотри где покрытие какое или hot deal горячее предложение, тогда может быть дешевле
-
Погуглить где ближайший к вам workbc Пройдите, зарегистрируйтесь и вам дадут инспектора Дальше уже на встрече с инспектором уточните по поводу оплаты проезда на период поиска работы И приготовьте сразу резюме, вам будут помогать искать работу Если нужны какие-то курсы они так же оплатят
-
Але то тільки дзвінки. Йому інтернет конче потрібно буде Навігатор як мінімум