Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
@C0MM0NSENSE проводить гарні інформаційні сесії по громадському транспорту. Щодо SIM card, в Telus (Koodo) є плани з помісячною оплатою до $15/міс
-
SIM в принципе одна цена у всех +/- 5$ Смотри где покрытие какое или hot deal горячее предложение, тогда может быть дешевле
-
Погуглить где ближайший к вам workbc Пройдите, зарегистрируйтесь и вам дадут инспектора Дальше уже на встрече с инспектором уточните по поводу оплаты проезда на период поиска работы И приготовьте сразу резюме, вам будут помогать искать работу Если нужны какие-то курсы они так же оплатят
-
Але то тільки дзвінки. Йому інтернет конче потрібно буде Навігатор як мінімум
-
подскажите пожалуйста, прилетели сегодня, нас заселили в отель, воду вы из под крана пьете или лучше покупать? спасибо ✨
-
можно даже чай сырой водой из-под крана разбавлять, не бойтесь. Здесь очень хорошая вода.
-
Ми в Коквітлам вже більше року воду з-під крану пʼємо, і навіть в літку в спеку, вода відмінна, у мене дітвора 2 і 7 років, весь час пʼють її. Я навіть більше скажу, за рік ще жодного разу не чистила чайник, зовсім немає накипу
-
vsda.ca/ +1 (778) 999-9605 Інструктор Хамід ----> дуже рекомендую цього інструктора по водінню!!!! Я здала Road Test з 1го разу після 6 уроків з ним. (До того не водила машину і на роуд тест мене повезли грім зна куди, а не там де я практикувала... На те була одна вагома причина .... Сама винна лол 😅) Anyway Hamid is the best ! Дуже чітко все до деталей вчить і вдосконалює навички водіння. Я ще мала досвід з двома інструкторами, які просто розтягували мій час і кошти. Поки ненатрапила на Хаміда. Дуже професійна людина, з надійної автошколи, яка по моєму бажанню забронювала мені все як я хотіла і через тиждень відразу тест 👌🏻
-
Так, але це адмін позиція в ріал естейт. Не брокер. Тут щоб стати ріалтором Ви повинні закінчити Real Estate course/school, pass special English test and get real estate agent licence. Без них ніяк. Також в якій би ви агенції не працювали ви будите сплачувати monthly fee. Every Reality company charging different amount. Can be $ 200 per month or up to $1000
-
🟥🟥Доброго дня! Мене звати Анастасія, я смм-спеціаліст у сфері бюті. Розвиваю бізнес📈, приводжу нових потенційних клієнтів👥, збільшую продажі. Якщо це те що ви шукаєте, тоді вам однозначно до мене. Що входить у мої послуги: 📎 Оформлення шапки профілю(змінимо заголовок, який БУДЕ ПРОДАВАТИ); 📎Знайду ваш власний стиль оформлення профілю, щоб вона передавала вас як експерта та ВИДІЛИТЬ СЕРЕД КОНКУРЕНТІВ (хайлайтс, фото профілю); 📎 Контент план; 📎Монтаж відео та обробка фото; 📎Написання інформативних постів; 📎Ведення сторіс; 📎Створення рілс(що є зараз дуже популярними в США); 📎Налаштування реклами Якщо ви бажаєте розвинути свій бізнес, тоді пишіть скоріше мені. У пп скину своє портфоліо📂
-
Вітаю! Перевірені вітаміни (та мінерали, Омега, пробіотик, унікальні науково обґрунтовані добавки, смачні продукти для контролю ваги, догляд за обличчям та інше). marynavarchuk.usana.com/ux/dotcom/enu-IT/home Наші переваги: ✅ ефективні формули, випробувані лабораторно і перевірені на практиці; ✅ сертифікати якості та відповідності; ✅ без ГМО та барвників; ✅ адресна доставка до 5 днів; ✅ вітаміни та добавки виготовлені в США, продукція для обличчя - в Японії; ✅ знижка 10% при реєстрації; ✅ безкоштовна консультація по продукції ( +39 351 766 6093 WhatsApp) Більше професійних та олімпійських спортсменів довіряють нашій продукції. ⚠️ Краще, ніж на Iherbs. marynavarchuk.usana.com/ux/dotcom/enu-IT/home
-