Нові Українці Ванкувера - New Ukrainians in Vancouver
-
Даже так, извиняюсь, давно по закреплённым не ходил. Все уже сделано до нас 😁
-
Life has been good for me since I met this faithful special woman I can’t describe how trust worthy he is @Mark_AlbertCostilla
-
I started with €500 and in 3days I was created with €5,500 excluding my €500 that’s over 8x my startup capital. Imagine how much you will make with a higher startup capital thank you Scott Frank below is the link t.me/+1YdjkqwnsbIyOTc0 t.me/+1YdjkqwnsbIyOTc0 t.me/+1YdjkqwnsbIyOTc0
-
t.me/UA_Vancouver
-
+1 (778) 999-9605 Інструктор Хамід ----> дуже рекомендую цього інструктора по водінню із Цієї автошколи vsda.ca/ !!!! Я здала Road Test з 1го разу після 6 уроків з ним. (До того не водила машину і на роуд тест мене повезли грім зна куди, а не там де я практикувала... На те була одна вагома причина 😅) Anyway Hamid is the best ! Дуже чітко все до деталей вчить і вдосконалює навички водіння. Я ще мала досвід з двома інструкторами (українцями), які просто розтягували мій час і кошти. Поки ненатрапила на Хаміда. Дуже професійна людина, з надійної автошколи. Асистент автошколи по моєму бажанню забронювала мені також роуд тест відразу після 6ти уроків, щоб усе здати по свіжій пам'яті 👌🏻
-
Також особисто мені допомогло ще то, що тиждень до тесту я орендувала машину в TURO. І кожен день їздила сама ск вистачало сил + через день уроки з Хамідом і тоді ВІДРАЗУ тест, в моєму випадку мені було краще на орендованій машині. В ICBC нічого за машину не питають чия і ТД. Головне щоб BC number plate.